Openingsborrel met Minister Van Bijsterveldt, Rotterdam

Erasmusbrug in Rotterdam
© Kevin Bergenhenegouwen
datum 20 september 2012 20:00
plaats Rotterdam
zaal Café Stockholm
aanwezigen J.M. (Marja) van Bijsterveldt-Vliegenthart i e.a.
organisatie Christen-Democratisch Jongeren Appèl (CDJA) i

Op donderdagavond 20 september hebben we onze eerste officiële activiteit weer als Rotterdamse afdeling na de zomer/verkiezingen. Met een openingsborrel in bar Stockholm willen we onze nieuwe leden verwelkomen en met minister Marja van Bijsterveldt er een mooie avond van maken.

Uiteraard zullen we tijdens deze borrel de uitslag van de verkiezingen met elkaar bespreken, de formatie en de rol van het CDA daarin: gaat het CDA weer in de regering of gaat de partij dit maal in de oppositie?

Je bent van harte welkom voor onze kennismakingsborrel donderdag 20 september vanaf 20.00u. in Café Stockholm aan de Oude Haven! Neem gerust je studiegenoten, vrienden, huisgenoten etc. mee. Tot dan!

Meld je hier aan: https://www.facebook.com/events/504807506214088/


1.

Christen-Democratisch Jongeren Appèl (CDJA)

Het Christen-Democratisch Jongeren Appèl (CDJA) is een onafhankelijke politieke jongerenorganisatie die verbonden is aan het CDA i. De jongerenorganisatie kwam tot stand na een fusie van de KVPJO i (KVP-Jongeren), ARJOS i (ARP-Jongeren) en CHJO i (CH-Jongeren). De organisatie is opgericht in 1981 en is lokaal, landelijk en internationaal actief. Het CDJA heeft circa vijftig afdelingen die zich richten op provinciale en lokale politiek.

2.

Meer over...