Rijnmond: Pieter Duisenberg (VVD) op bezoek, Rotterdam

Erasmusbrug in Rotterdam
© Kevin Bergenhenegouwen
datum 25 september 2012 19:45
plaats Rotterdam
locatie Grand Café Het Witte Huis, Geldersekade 1c, Rotterdam Toon locatie
aanwezigen P.J. (Pieter) Duisenberg i e.a.
organisatie Jongeren Organisatie Vrijheid en Democratie (JOVD) i

Op 25 september sluiten we de mooie septembermaand vol activiteiten van de JOVD Rijnmond op gepaste wijze af. We nodigen je namelijk graag uit voor de Sprekersavond met oud-student economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en kersvers Tweede Kamerlid Pieter Duisenberg (VVD). Pieter Duisenberg vervulde na zijn studie aan de EUR diverse financiële rollen bij Shell, McKinsey en Eneco en stond met nr. 23 als nieuwkomer hoog op de kieslijst voor de VVD. Thema’s die tijdens deze avond zeker aan de orde zullen komen zijn zijn Rotterdamse studieachtergrond, zijn carrière in het bedrijfsleven, zijn weg naar de landelijke politiek, de eerste indrukken als gloednieuw Tweede Kamerlid en natuurlijk zijn belangrijkste politieke speerpunten als nieuw lid van de VVD fractie. Pieter Duisenberg staat open voor onze vragen en we verwachten een avond vol discussie. Benieuwd naar de ambities van een Rotterdamse econoom in de Tweede Kamer? Dan mag je deze avond zeker niet missen!

Locatie: Grand Café Het Witte Huis, Geldersekade 1c, Rotterdam

Tijdstip: inloop vanaf 19.45 uur, start 20.00 uur

In onze activiteitenkalender vind je een overzicht van de activiteiten die de komende periode door de JOVD Rijnmond worden georganiseerd.


1.

Jongeren Organisatie Vrijheid en Democratie (JOVD)

Deze in 1949 opgerichte Nederlandse liberale politieke jongerenorganisatie is sinds 2000 formeel gelieerd aan de VVD i. De Jongeren Organisatie Vrijheid en Democratie (JOVD) is echter in politiek opzicht volledig onafhankelijk van de VVD en heeft op bepaalde punten dan ook afwijkende standpunten. De organisatie heeft lokale afdelingen die zijn verdeeld over het gehele land. Het Algemeen Secretariaat van de JOVD is gevestigd in Den Haag.

2.

Meer over...