Vrijdag en zondag zwevende kiezerscafés in Helmond en Tilburg

Met dank overgenomen van M.H.P. (Martijn) van Dam i, gepubliceerd op donderdag 6 september 2012, 1:28.

Kom je uit Brabant en weet je nog niet op welke partij je gaat stemmen? Kom dan naar één van de twee zwevende kiezerscafés waar je me alles kunt vragen over de plannen van de PvdA. Vrijdag in Helmond, zondag in Tilburg.

Speciaal voor zwevende kiezers organiseren we in Helmond en Tilburg twee zwevende kiezers-cafés. De opzet is simpel. We zitten in een leuk café, hebben goede muziek en onder het genot van een drankje praten we over de plannen voor de komende jaren. Dus twijfel je nog of je PvdA gaat stemmen, kom dan naar één van deze twee avonden. Je kunt alle vragen stellen over de plannen van de PvdA en ik zal zoveel als ik kan beantwoorden en verduidelijken.

Vrijdagavond 7 september vanaf 20.15u in café Zeezicht in Helmond

We trekken de hele dag door de Peel en eindigen de dag in Helmond. Vanaf 19.00u zijn we in de binnenstad op straat te vinden, daarna vanaf 20.15u in café Zeezicht de zwevende kiezersavond. Met live muziek en mede-kandidaten Attje Kuiken en Michiel Servaes.

Adres: Steenweg 2-4, Helmond.

Zondagavond 9 september vanaf 18.00u in La Kantina in Tilburg

Zondagmiddag vindt in Tilburg het Pieter Vreedeplein Concert plaats. Na afloop gaan we iets verderop door met livemuziek en de zwevende kiezersavond.

Adres: jongerencentrum V39, Veemarktstraat 39.