Politiek Café met Paul de Krom, Zutphen - Parlementaire monitor

Parlementaire monitor
Zaterdag 28 maart 2020
kalender

Politiek Café met Paul de Krom, Zutphen

Walburgiskerk in Zutphen
datum 7 september 2012 20:00
plaats Zutphen
locatie Fort Bronsbergen, Bronsbergen 25 te Zutphen. Toon locatie
aanwezigen H.G.J. (Henk) Kamp i, P. (Paul) de Krom i e.a.
organisatie Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD) i

Het CPB heeft uitgerekend dat het verkiezingsprogramma van de VVD een goede uitgangspositie geeft voor verbetering van ons land en ons uit de benarde positie van de schuldenlast helpt. Dan is er weer geld voor lastenverlichting en verbetering van de voorzieningen.

Daarom organiseert de VVD Zutphen op 7 september een politieke bijeenkomst waar Paul de Krom, de huidige Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, zal spreken over de actuele politieke ontwikkelingen. Het ministerie heeft wetten ontwikkeld onder leiding van de VVD-ers Henk Kamp en Paul de Krom (Wet werken naar Vermogen), waarmee de flexibiliteit van de arbeidsmarkt wordt vergroot en daarmee de kans op betaald werk voor een grotere groep werkzoekenden.

Iedereen die geïnteresseerd is in de plannen van de VVD voor vooruitgang van Nederland is van harte welkom. Na afloop is er voldoende gelegenheid om na te praten.

Locatie: Fort Bronsbergen, Bronsbergen 25 te Zutphen.

Meer informatie vindt u op de site van VVD Zutphen.


1.

Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD)

De Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD) is een 'rechtse' liberale partij, met op onder meer ethisch gebied progressievere standpunten. Politiek leider is sinds 31 mei 2006 Mark Rutte i. De partij werd opgericht in 1948 als opvolger van de Partij van de Vrijheid i (PvdV), die weer een voortzetting was van de vooroorlogse Liberale Staatspartij i (LSP).

De VVD kreeg bij de Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart 2017 i 33 zetels. Dit waren acht zetels minder dan bij de vorige verkiezingen. De VVD werd wel met afstand de grootste partij in de Tweede Kamer. In de Eerste Kamer i heeft de VVD momenteel 12 zetels.

2.

Meer over...