Verkiezingsdebat Grenzeloos Zuid-Limburg, Maastricht

Maastricht
© Kevin Bergenhenegouwen / PDC
datum 25 augustus 2012 15:00
plaats Maastricht
aanwezigen F.C.G.M. (Frans) Timmermans i, A.P.C. (Tony) van Dijck i, O. (Onno) Hoes e.a.
organisatie Europe Direct i

Verkiezingsdebat Grenzeloos Zuid-Limburg

Kandidaat kamerleden gaan o.l.v. burgemeester Hoes in debat en geven hun visie op de toekomst van Zuid-Limburg en de Euregio.

15:00 - 16:15

Avenue Céramique 50 | 6221 KV Maastricht | Centre Céramique

In het verkiezingsdebat zullen kandidaat kamerleden: Frans Timmermans (PvdA), This Coppus (SP), Teun van Dijck (PVV), Kees van de Molengraft (50-plus) e.d. met elkaar in debat gaan en hun visie op de toekomst van Zuid-Limburg en de Euregio geven. Gespreksleider is burgemeester van Maastricht, Onno Hoes.

De gemeenten Maastricht, Heerlen, Sittard-Geleen en Regiobranding Zuid-Limburg organiseren het debat i.s.m. Europe Direct Maastricht. Op Plein 1992 zal een trein verrijzen waarbij politieke partijen hun stem laten horen en kinderen aan het Rekenen kunnen slaan.

Europe Direct Maastricht is een informatiepunt van de Europese Unie, op de 2e etage van Centre Ceramique. Allerlei folders en boeken over de EU en haar instellingen zijn er te vinden en vragen zijn welkom bij de inlichtingenmedewerkers of www.europedirect.nl

Zaterdag 25 augustus


Inhoudsopgave

  1. Europe Direct
  2. Meer over...

1.

Europe Direct

Deze informatieservice van de Europese Unie i geeft u gratis en in uw eigen taal informatie over alle met de EU verband houdende onderwerpen, onder meer over uw rechten en mogelijkheden als EU-burger en over hoe ze te gebruiken. U kunt uw vragen zowel telefonisch als per e-mail stellen. Op alle algemene vragen krijgt u onmiddelijk antwoord.

Op de website van de Europese Unie biedt Europe Direct de mogelijkheid van een chatsessie om u wegwijs te maken in de beschikbare EU-publicaties, beleidsdocumenten en algemene informatie over de EU.

2.

Meer over...