Woensdag 15 augustus 2012 zal DPK om 10:30 in Nieuwspoort haar visie geven op de aanpak van de crisis. Samen met Herman Heinsbroek heeft het DPK de aanzet gegeven tot een aantal drastische, maar noodzakelijke maatregelen die het nationale vertrouwen in de economie en de bestedingen weer vlot zullen trekken. Wij maken u graag deelgenoot van deze unieke visie., Den Haag - Parlementaire monitor

Parlementaire monitor
Woensdag 23 oktober 2019
kalender
Nieuwspoort
© Kevin Bergenhenegouwen
datum 15 augustus 2012 10:30
plaats Den Haag
zaal Internationaal perscentrum Nieuwspoort i
aanwezigen H.Ph.J.B. (Herman) Heinsbroek i e.a.
organisatie Democratisch Politiek Keerpunt (DPK) i

Woensdag 15 augustus 2012 zal DPK om 10:30 in Nieuwspoort haar visie geven op de aanpak van de crisis. Samen met Herman Heinsbroek heeft het DPK de aanzet gegeven tot een aantal drastische, maar noodzakelijke maatregelen die het nationale vertrouwen in de economie en de bestedingen weer vlot zullen trekken. Wij maken u graag deelgenoot van deze unieke visie.


1.

Democratisch Politiek Keerpunt (DPK)

Democratisch Politiek Keerpunt (DPK) was een rechts-populistische partij, met Hero Brinkman i als politiek leider. De partij was een samenwerkingsverband van de eerder in 2012 door Brinkman opgerichte Onafhankelijke Burgerpartij i (OBP) en Trots op Nederland i. Hun samenwerking werd op 19 juni 2012 aangekondigd, maar eindigde in november dat jaar.

De partij deed mee aan de Tweede Kamerverkiezingen van 2012 i, maar behaalde geen zetel.

2.

Meer over...