Lea Bouwmeester doet mee aan Wednesdaynight Skate, Rotterdam - Parlementaire monitor

Parlementaire monitor
Dinsdag 14 juli 2020
kalender

Lea Bouwmeester doet mee aan Wednesdaynight Skate, Rotterdam

Erasmusbrug in Rotterdam
© Kevin Bergenhenegouwen
datum 15 augustus 2012
plaats Rotterdam
locatie Evenemententerrein Binnenrotte Toon locatie
aanwezigen L.Th. (Lea) Bouwmeester i e.a.
organisatie Partij van de Arbeid (PvdA) i

Lea Bouwmeester sluit samen met Fit For Free en de deelnemers het skate seizoen af. De Fit For Free Wednesday Night Skate brengt duizenden skaters op de been voor een gezellige en sportief avondje uit. Op vijf woensdagavonden veroveren de skaters bekende straten in Rotterdam, zoals de Coolsingel, Kralingse Bos en de Maasboulevard. Het 13 kilometer lange parcours (zonder pauze) is geschikt voor alle (ervaren) skaters, rollerskates en inliners.

Na elke tocht is het nog twee uur lang feest met een scala aan activiteiten waaronder een heuse Rollerdisco, DJ’s en verscheidene skate demo’s. Het vertrek en de feestelijke (skate) activiteiten zijn op de Binnenrotte (beter bekend als het marktplein nabij station Blaak).

Skate je graag mee of wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar campagne@pvdarotterdam.nl onder vermelding van ‘skaten’.


1.

Partij van de Arbeid (PvdA)

De Partij van de Arbeid (PvdA) is een progressieve, sociaaldemocratische partij. Politiek leider is sinds 9 december 2016 Lodewijk Asscher i, die Diederik Samsom i bij de verkiezing van lijsttrekker versloeg. De partij werd opgericht in 1946 als een voortzetting van de vooroorlogse Sociaal-Democratische Arbeiders Partij i (SDAP), de Vrijzinnig-Democratische Bond i (VDB) en de Christelijk-Democratische Unie i (CDU).

De PvdA heeft bij de Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart 2017 i een verlies geleden van 29 zetels en ging terug van 38 naar 9 zetels. De partij heeft acht zetels in de Eerste Kamer i.

2.

Meer over...