Lea Bouwmeester doet mee aan Wednesdaynight Skate, Rotterdam

Erasmusbrug in Rotterdam
© Kevin Bergenhenegouwen
datum 15 augustus 2012
plaats Rotterdam
locatie Evenemententerrein Binnenrotte Toon locatie
aanwezigen L.Th. (Lea) Bouwmeester i e.a.
organisatie Partij van de Arbeid (PvdA) i

Lea Bouwmeester sluit samen met Fit For Free en de deelnemers het skate seizoen af. De Fit For Free Wednesday Night Skate brengt duizenden skaters op de been voor een gezellige en sportief avondje uit. Op vijf woensdagavonden veroveren de skaters bekende straten in Rotterdam, zoals de Coolsingel, Kralingse Bos en de Maasboulevard. Het 13 kilometer lange parcours (zonder pauze) is geschikt voor alle (ervaren) skaters, rollerskates en inliners.

Na elke tocht is het nog twee uur lang feest met een scala aan activiteiten waaronder een heuse Rollerdisco, DJ’s en verscheidene skate demo’s. Het vertrek en de feestelijke (skate) activiteiten zijn op de Binnenrotte (beter bekend als het marktplein nabij station Blaak).

Skate je graag mee of wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar campagne@pvdarotterdam.nl onder vermelding van ‘skaten’.


1.

Partij van de Arbeid (PvdA)

De Partij van de Arbeid (PvdA) is een progressieve, sociaaldemocratische partij. De partij werd opgericht in 1946 als een voortzetting van de vooroorlogse Sociaal-Democratische Arbeiders Partij i (SDAP), de Vrijzinnig-Democratische Bond i (VDB) en de Christelijk-Democratische Unie i (CDU). De PvdA trok samen met GroenLinks op en deed met een gezamenlijke lijst mee aan de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november 2023 i. Frans Timmermans i leidt de gezamenlijke fractie i in de Tweede Kamer.

De fractie GroenLinks-PvdA behaalde bij de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november 2023 i 25 zetels. Dat zijn 8 zetels meer dan GroenLinks (8) en PvdA (9) opgeteld bij de verkiezingen in 2021. De partij behaalde in 2023 zeven zetels in de Eerste Kamer i en vormt samen met GroenLinks een gezamenlijke fractie i in de Eerste Kamer van 14 zetels. Er zitten zes Nederlandse leden namens de PvdA in het Europees Parlement i.

2.

Meer over...