Fundraisingdinner VVD Roermond - Parlementaire monitor

Parlementaire monitor
Maandag 28 september 2020
kalender

Fundraisingdinner VVD Roermond

Sint-Christoffelkathedraal in Roermond, Nederland
© Anton Bussemaker
datum 15 augustus 2012 19:00
plaats Roermond
locatie Kasteeltje Hattem Toon locatie
aanwezigen J.F.B. (Jos) van Rey i, I.W. (Ivo) Opstelten i, O. (Onno) Hoes, K.C.J. (Karin) Straus i e.a.
organisatie Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD) i

In de aanloop naar de Tweede Kamer verkiezingen organiseert de VVD Roermond een fundraising diner bij Kasteeltje Hattem in Roermond. De ere-gast voor deze avond is Ivo Opstelten, Minister van Veiligheid en Justitie. Daarnaast zijn aanwezig:

Karin Straus (Lid Tweede Kamer), Jos van Rey (Lid Eerste Kamer), Onno Hoes (Burgemeester van Maastricht), Vincent Zwijnenberg (Wethouder Gemeente Roermond) en Andre Peters (Fractievoorzitter VVD Roermond).

Alleen al het programma is zeker de moeite waard. Enkele interessante sprekers zullen een maatschappelijk thema toelichten:

Rob Niesen over de Stichting Boeien, een stichting die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op een innovatieve manier opleidt en begeleidt naar werk. Jenny Buijks van Stichting Daelzicht vertelt over het Dealzicht Belevenispark, een permanent uitgaanscentrum waar mensen met een beperking kunnen genieten van ontspanning en beweging en een uitstapje kunnen beleven op hun eigen manier.

Tijdens het diner kunnen we met elkaar van gedachten wisselen over onze plannen voor Nederland. Minister Opstelten zal zijn visie op de toekomst geven en Tweede Kamerlid Karin Straus zal haar plannen voor de campagne toelichten.

Waar en wanneer?

15 augustus, vanaf 19.00 uur

Kasteeltje Hattem, Roermond

Meer weten?

Kijk voor meer informatie op http://roermondig.nl/fundraisingdiner/

Deel deze uitnodiging gerust met uw netwerk!

VVD Roermond hoopt op 15 augustus zo veel mogelijk mensen te mogen ontmoeten. Zo kunnen we samen Nederland sterker maken! Zeker nu!


1.

Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD)

De Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD) is een 'rechtse' liberale partij, met op onder meer ethisch gebied progressievere standpunten. Politiek leider is sinds 31 mei 2006 Mark Rutte i. De partij werd opgericht in 1948 als opvolger van de Partij van de Vrijheid i (PvdV), die weer een voortzetting was van de vooroorlogse Liberale Staatspartij i (LSP).

De VVD kreeg bij de Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart 2017 i 33 zetels. Dit waren acht zetels minder dan bij de vorige verkiezingen. De VVD werd wel met afstand de grootste partij in de Tweede Kamer. Tweede Kamerlid Wybren van Haga i werd in september 2019 uit de partij werd gezet. Sindsdien vormt hij zijn eigen fractie waardoor de VVD-fractie bestaat uit 32 zetels. In de Eerste Kamer i heeft de VVD momenteel 12 zetels.

2.

Meer over...