Fundraisingdinner VVD Roermond

Roermond
Anton Bussemaker
datum 15 augustus 2012 19:00
plaats Roermond
locatie Kasteeltje Hattem Toon locatie
aanwezigen J.F.B. (Jos) van Rey i, I.W. (Ivo) Opstelten i, O. (Onno) Hoes, K.C.J. (Karin) Straus i e.a.
organisatie Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD) i

In de aanloop naar de Tweede Kamer verkiezingen organiseert de VVD Roermond een fundraising diner bij Kasteeltje Hattem in Roermond. De ere-gast voor deze avond is Ivo Opstelten, Minister van Veiligheid en Justitie. Daarnaast zijn aanwezig:

Karin Straus (Lid Tweede Kamer), Jos van Rey (Lid Eerste Kamer), Onno Hoes (Burgemeester van Maastricht), Vincent Zwijnenberg (Wethouder Gemeente Roermond) en Andre Peters (Fractievoorzitter VVD Roermond).

Alleen al het programma is zeker de moeite waard. Enkele interessante sprekers zullen een maatschappelijk thema toelichten:

Rob Niesen over de Stichting Boeien, een stichting die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op een innovatieve manier opleidt en begeleidt naar werk. Jenny Buijks van Stichting Daelzicht vertelt over het Dealzicht Belevenispark, een permanent uitgaanscentrum waar mensen met een beperking kunnen genieten van ontspanning en beweging en een uitstapje kunnen beleven op hun eigen manier.

Tijdens het diner kunnen we met elkaar van gedachten wisselen over onze plannen voor Nederland. Minister Opstelten zal zijn visie op de toekomst geven en Tweede Kamerlid Karin Straus zal haar plannen voor de campagne toelichten.

Waar en wanneer?

15 augustus, vanaf 19.00 uur

Kasteeltje Hattem, Roermond

Meer weten?

Kijk voor meer informatie op http://roermondig.nl/fundraisingdiner/

Deel deze uitnodiging gerust met uw netwerk!

VVD Roermond hoopt op 15 augustus zo veel mogelijk mensen te mogen ontmoeten. Zo kunnen we samen Nederland sterker maken! Zeker nu!


1.

Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD)

De Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD) is een rechtse liberale partij, met op onder meer ethisch gebied progressievere standpunten. Politiek leider is sinds 14 augustus 2023 Dilan Yesilgöz-Zegerius i. De partij werd opgericht in 1948 als opvolger van de Partij van de Vrijheid i (PvdV), die weer een voortzetting was van de vooroorlogse Liberale Staatspartij i (LSP).

De VVD kreeg bij de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november 2023 i 24 zetels, een verlies van 10 zetels ten opzichte van 2021. De VVD werd daarmee voor het eerst in dertien jaar niet de grootste partij in de Tweede Kamer. In de Eerste Kamer i heeft de VVD momenteel tien zetels. Er zitten vijf Nederlandse leden namens de VVD in het Europees Parlement i.

2.

Meer over...