Huisartsen Verkiezingsdebat, Zwolle - Parlementaire monitor

Parlementaire monitor
Dinsdag 11 augustus 2020
kalender

Huisartsen Verkiezingsdebat, Zwolle

Zwolle, Nederland.
© Kevin Bergenhenegouwen
datum 5 september 2012 19:30 - 22:00
plaats Zwolle
locatie Hotel Wientjes Zwolle Toon locatie
aanwezigen L.Th. (Lea) Bouwmeester i, H.P.J. (Henk) van Gerven i, E.E. (Esmé) Wiegman-van Meppelen Scheppink i, A. (Anne) Mulder i, H. (Herma) Boom i, C.E. (Corinne) Ellemeet i e.a.
organisatie Huisartsenvereniging Oost Nederland

Op woensdag 5 september zal in Zwolle HET HUISARTSEN-VERKIEZINGSDEBAT plaatsvinden over huisartsenzorg en over die onderwerpen die U en JOU aanspreken als huisarts. Onderwerpen als: bezuinigingen op de huisartsenzorg, de positie van de huisarts, de kwaliteit van zorg etc. Hoe staan de politieke partijen hier tegenover? Wat zijn de nieuwe plannen van de partijen voor de komende kabinetsperiode en wat is er van hun eerdere plannen terecht gekomen? Nu is uw kans om persoonlijk de aanwezige politieke prominenten hierover aan de tand te voelen, de echte intenties te achterhalen en met hen het gesprek aan te gaan.

Dit door de LHV kring Zwolle/Flevoland georganiseerde debat zal een zeer interactief karakter hebben. U zult bij elk onderdeel van het debat betrokken worden door middel stemkastjes/multimedia en u krijgt ruimschoots de mogelijkheid tot aanvullende vragen of verheldering van standpunten. Dit maakt deze avond tot een belevenis waarbij u niet alleen direct en ondubbelzinnig de verschillende partijstandpunten mbt het zorglandschap duidelijk krijgt maar ook uw eigen mening kunt aanscherpen of bijstellen naar gelang de uitkomsten.

Aanwezig vanuit de politieke arena zijn oa: Linda Voortman (GL), Anne Mulder (VVD), Lea Bouwmeester (PvdA), Herma Boom (CDA), Henk van Gerven (SP) en Esmé Wiegman (CU).


1.

Meer over...