, Den Haag

Humanity House
© Kevin Bergenhenegouwen
datum 17 juli 2012
plaats Den Haag
aanwezigen M.B. (Marijke) Vos i e.a.
organisatie Humanity House

Bijeenkomst en boeklancering

CSR Academy, het Humanity House en MVO Nederland organiseren op dinsdag 17 juli een bijzondere bijeenkomst over maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo). Mvo is niet nieuw maar gaat wel een volgende fase in. Tijdens de bijeenkomst bespreken we mel elkaar wat deze volgende stap is. We zijn benieuwd naar jouw perspectief: wat drijft jou? Wat is jouw droom? En wat zou je willen doen voor een betere wereld?

Tijdens deze bijeenkomst zullen de auteurs van het boek 'Perspectieven op MVO.NL' als sprekers aanwezig zijn en wordt er tijdens een rondetafelgesprek ruimte gegeven aan het publiek om te reageren. Aan tafel zitten Teun Hardjono (CSR Academy), Marijke Vos (Eneco) en Max Remerie (Siemens)

Aansluitend wordt het boek 'Perspectieven op MVO.NL' door een van de auteurs overhandigd aan Max Remerie, Directeur Business Development van Siemens.

Dagvoorzitter is Alex van der Zwart.

Perspectieven op MVO.NL

Maatschappelijk verantwoord ondernemen in turbulente tijden

Over het boek: Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is niet langer vrijwillig. NGO’s, overheden, consumenten en (social) media prikken window dressing door en willen bewijs zien.

Organisaties moeten een weg vinden in een complex krachtenveld en tegelijkertijd invulling geven aan hun verantwoordelijkheid. Cruciaal hierin is de rol van het individu en de manier waarop maatschappelijke verantwoordelijkheid in de organisatie wordt verankerd. Veel moet nog worden ontdekt. Dit boek toont desalniettemin perspectieven op MVO zoals (inter)nationale deskundigen uit wetenschap en praktijk die zien.

Het boek telt 152 pagina's en kost € 26,50.

Wil de de boeklancering bijwonen?

Stuur een e-mail naar aanmelden@humanityhouse.org met als onderwerp ‘Boeklancering’. Je ontvangt van ons een bevestiging dat je op de gastenlijst staat.

Inloop vanaf 16:00 uur

Start bijeenkomst om 16:30 uur

Einde bijeenkomst om 18:00 uur

Toegang gratis


1.

Meer over...