33321 - Defensie Cyber Strategie - Parlementaire monitor

Parlementaire monitor
Zondag 24 maart 2019
kalender

 

1.

Volledige titel

Defensie Cyber Strategie

 

2.

Documenten

(19 stuks)

2 3 juli 2012, brief, nr. 1     KST333211
Brief regering; Defensie strategie voor het opereren in het digitale domein
 
2 2 september 2013, brief, nr. 2     KST333212
Brief regering; Stand van zaken Defensie Cyber Strategie
 
2 19 maart 2014, brief, nr. 3     KST333213
Brief regering; Informatie over de ontwikkeling van offensieve cybercapaciteiten van Defensie
 

3.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

4.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met alle documenten in dit dossier en een overzicht van verwante dossiers.

De uitgebreide versie is beschikbaar voor betalende gebruikers van de Parlementaire Monitor van ANP en PDC Informatie Architectuur.

5.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn, op de voet. De monitor signaleert de recent aan deze dossiers toegevoegde documenten en de vergaderingen waarin ze aan de orde komen. U ziet in één oogopslag van elk lopend wetsvoorstel de stand van zaken. Via e-mail-alerts en de nieuwsbrieffunctie zijn u en uw relaties altijd onmiddellijk op de hoogte.

Als u meer wilt weten over de Parlementaire Monitor, bekijk dan de uitgebreide beschrijving op www.pdc.nl of neem contact met ons op via info@parlementairemonitor.nl.