Bijeenkomst PvdA Netwerk Defensie met demissionair minister Hans Hillen + concept verkiezingsprogramma (11 juni 2012)

Met dank overgenomen van A.M.C. (Angelien) Eijsink i, gepubliceerd op woensdag 2 mei 2012.
alttekst ontbreekt in origineel bericht
Bron: Blog Angelien Eijsink

Leden van de PvdA met interesse in defensie kunnen lid worden van het PvdA Netwerk Defensie. U kunt zich hiervoor aanmelden via mijnpvda.nl/communities/beschikbare communities. Een uitnodiging voor de volgende bijeenkomst van het netwerk op 11 juni aanstaande, leest u hier.

Beste leden van het PvdA Netwerk Defensie,

Sinds onze vorige bijeenkomst is er in politiek Den Haag veel veranderd. De onderhandelingen in het Catshuis zijn geklapt, het kabinet Rutte I is demissionair geworden, en er komen verkiezingen aan op 12 september aanstaande. Genoeg gespreksstof voor een bijeenkomst van het PvdA Netwerk Defensie!

Deze bijeenkomst van het Netwerk zal plaatsvinden op maandag 11 juni. De avond zal een iets ander karakter hebben dan u gewend bent. We splitsen de bijeenkomst in twee onderdelen. De bijeenkomst zal een half uur langer duren dan gebruikelijk, namelijk van 19.00 tot 21.30.

Tijdens het eerste deel van de avond zal demissionair Minister van Defensie Hans Hillen met ons spreken over de huidige situatie bij Defensie. Onze partijleider Diederik Samsom zal hier ook bij aanwezig zijn.

Het tweede deel van de avond spreken we over het PvdA concept verkiezingsprogramma, over de paragraaf 'internationale veiligheid en defensie'. De discussie zal worden geleid door onze voorzitter Joris van Esch. De betreffende stukken krijgt u ter plekke.

Wij hopen u te zien op 11 juni!

Hartelijke groeten,

Angelien Eijsink

Woordvoerder Defensie

PvdA Tweede Kamerfractie

Datum: maandag 11 juni 2012

Plaats: Tweede Kamer, Plein 2, Den Haag

Tijd:19.00 - 21.30 (zaal open om 18.30 voor broodjes/koffie)

Aanmelden: Eline Bosman, beleidsmedewerker PvdA fractie: e.bosman@tweedekamer.nl/ 070 318 3692 (aanmelden tot en met donderdag 7 juni)