Retailpoort 2012, Rotterdam

Erasmusbrug in Rotterdam
© Kevin Bergenhenegouwen

Retailpoort 2012: De dag. De branche. De toekomst. Donderdag 24 mei vanaf 15.15 uur in De Kuip, Rotterdam. Georganiseerd door Detailhandel Nederland.  

De omgeving waarin winkeliers ondernemen verandert. Zaken die nu nog vanzelfsprekend zijn, zijn dat straks niet meer. Detailhandel Nederland stelt in Retailpoort 2012 een reeks van veranderingen centraal die hun uitwerking op de detailhandel niet zullen missen.

Gasten en sprekers

Toonaangevende gasten uit de detailhandel, de politiek, de overheid en de academische wereld geven hun visie op de ontwikkelingen. Humberto Tan zal de plenaire bijeenkomst starten. Minister Henk Kamp (Sociale Zaken en Werkgelegenheid), SER-voorzitter Alexander Rinnooy Kan en Hans Biesheuvel (voorzitter MKB-Nederland) spreken zich uit over de toekomst van de retailer.

Sessies

Tijdens verschillende sessies zal onder andere ingegaan worden op de toekomst van het Europese pinnen, Brusselse dictaten, de nieuwe vakbeweging, internet en stenen winkels en de komst van de nationale politie.

Datum: donderdag 24 mei 2012

Tijd: 15:15 uur tot 18.10 uur aansluitend borrel

Locatie: Stadion Feyenoord (De Kuip), Van Zandvlietplein 20 in Rotterdam

Kosten: deelname is kosteloos. U kunt ook gratis parkeren.

> meer informatie, aanmelden en het programma


1.

MKB-Nederland (MKB)

MKB-Nederland is de belangenorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf in Nederland.

MKB-Nederland behartigt in deze hoedanigheid de belangen van de leden in Nederlandse en Europese politieke besluitvorming. Daarnaast organiseert MKB-Nederland informatie- en netwerkbijeenkomsten voor ondernemers. MKB-Nederland is gestructureerd als een vereniging.

2.

Meer over...