Bankers vs Politicians, Amsterdam

Amsterdam
© PDC
datum 13 april 2012 15:45 - 18:00
plaats Amsterdam
locatie Dialogues House, Foppingadreef 22 Toon locatie
aanwezigen G. (Gerrit) Zalm i e.a.
organisatie Jonge Democraten (JD) i

Na het succes van verleden jaar zal de Young Bankers Association (YBA) , de jongerenverening van ABN AMRO, weer een debat organiseren genaamd: Bankers vs Politicians. Leden van de YBA zullen in debat gaan met politieke jongerenpartijen. Via verschillende debatvormen zullen maatschappelijke thema’s omtrent de financiële sector aan bod komen. Het debat wordt ingeleid door Gerrit Zalm en een deskundige jury zal uiteindelijk de winnaar bepalen.

Graag nodigen we tien JD leden uit om deel te nemen aan het debat. Het debat zal vrijdag 13 april plaatsvinden op de foppingadreef 22, in het Dialogues House. Gezien de beperkte plaats is aanmelding verplicht. Dit kan bij Pim de Vink.

Location : Dialogues House, Foppingadreef 22, Amsterdam Zuid-Oost

Contact : Pim de Vink, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


1.

Jonge Democraten (JD)

Deze politieke jongerenorganisatie is verbonden aan D66 i en heeft als doel bij te dragen aan de individuele ontplooiing van alle mensen. De JD is opgericht in 1984 en bestaat uit jongeren tussen de 12 en 30 jaar oud. Met ongeveer 3500 leden is JD één van de grotere politieke jongerenorganisaties in Nederland. De JD heeft tien lokale afdelingen in het land.

2.

Meer over...