33199 - Beleidsdoorlichting Justitie en Veiligheid - Parlementaire monitor

Parlementaire monitor
Woensdag 20 november 2019
kalender

Dit is een beperkte versie

U kijkt naar een beperkte versie van dit dossier in de EU Monitor.

 

1.

Volledige titel

Beleidsdoorlichting Justitie en Veiligheid

 

2.

Documenten

(106 stuks)

2 15 maart 2012, brief, nr. 1     KST331991
Brief regering; Beleidsdoorlichting interlandelijke adoptie - Beleidsdoorlichting Veiligheid en Justitie
 
2 5 juli 2013, brief, nr. 2     KST331992
Brief regering; Beleidsdoorlichting Preventie maatregelen - Beleidsdoorlichting Veiligheid en Justitie
 
2 1 november 2013, brief, nr. 3     KST331993
Brief regering; Beleidsreactie naar aanleiding van de Beleidsdoorlichting artikel 25.2 - Beleidsdoorlichting Veiligheid en Justitie
 

3.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

4.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met alle documenten in dit dossier en een overzicht van verwante dossiers.

De uitgebreide versie is beschikbaar voor betalende gebruikers van de Parlementaire Monitor van ANP en PDC Informatie Architectuur.

5.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn, op de voet. De monitor signaleert de recent aan deze dossiers toegevoegde documenten en de vergaderingen waarin ze aan de orde komen. U ziet in één oogopslag van elk lopend wetsvoorstel de stand van zaken. Via e-mail-alerts en de nieuwsbrieffunctie zijn u en uw relaties altijd onmiddellijk op de hoogte.

Als u meer wilt weten over de Parlementaire Monitor, bekijk dan de uitgebreide beschrijving op www.pdc.nl of neem contact met ons op via info@parlementairemonitor.nl.