Rijnmond: Thema-avond Pim Fortuyn met Hilbrand Nawijn, Rotterdam - Parlementaire monitor

Parlementaire monitor
Woensdag 23 oktober 2019
kalender
Erasmusbrug in Rotterdam
İ Kevin Bergenhenegouwen
datum 24 april 2012
plaats Rotterdam
locatie Grand Café Restaurant Hoofdstuk II, Oostmolenwerf 14-24, Rotterdam Toon locatie
aanwezigen H.P.A. (Hilbrand) Nawijn i e.a.
organisatie Jongeren Organisatie Vrijheid en Democratie (JOVD) i

Op 6 mei 2012 is het 10 jaar geleden dat Rotterdammer en flamboyant politicus Pim Fortuyn is vermoord. De JOVD Rijnmond organiseert om deze reden een thema-avond rond zijn persoon en zijn invloed op de Nederlandse politiek. Als oud-minister voor Vreemdelingenzaken en Integratie in het kabinet Balkenende-I, voormalig Tweede Kamerlid voor de Lijst Pim Fortuyn en actief gemeenteraadslid is Hilbrand Nawijn de uitgelezen persoon om op deze avond zijn visie op dit thema met ons te delen. Interactiviteit staat tijdens deze avond voorop. Heb je een mening over de politiek van Pim Fortuyn en wil je hierover met ons in discussie? Of heb je vragen voor Hilbrand Nawijn die de opkomst van Pim Fortuyn en zijn partij van dichtbij heeft gemaakt? Kom dan langs en discussieer mee!

Locatie: Grand Café Restaurant Hoofdstuk II, Oostmolenwerf 14-24, Rotterdam

Tijdstip: inloop vanaf 19.45 uur, start 20.00 uur

In onze activiteitenkalender vind je een overzicht van de activiteiten die de komende periode door de JOVD Rijnmond worden georganiseerd.


1.

Jongeren Organisatie Vrijheid en Democratie (JOVD)

Deze in 1949 opgerichte Nederlandse liberale politieke jongerenorganisatie is sinds 2000 formeel gelieerd aan de VVD i. De Jongeren Organisatie Vrijheid en Democratie (JOVD) is echter in politiek opzicht volledig onafhankelijk van de VVD en heeft op bepaalde punten dan ook afwijkende standpunten. De organisatie heeft lokale afdelingen die zijn verdeeld over het gehele land. Het Algemeen Secretariaat van de JOVD is gevestigd in Den Haag.

2.

Meer over...