Aftrap Brabantse verkiezingscampagne, Breda - Parlementaire monitor

Parlementaire monitor
Vrijdag 10 april 2020
kalender

Aftrap Brabantse verkiezingscampagne, Breda

Breda, Nederland
© Anton Bussemaker
datum 8 februari 2011 20:30
plaats Breda
locatie Popcentrum Mezz Toon locatie
aanwezigen Ch.P. (Tof) Thissen i, J.C.M. (Jolande) Sap i e.a.
organisatie GroenLinks (GL) i

GroenLinks lijsttrekker Paul Smeulders trapt op 8 februari 2011 in Mezz in Breda met een gevarieerd programma de Brabantse verkiezingscampagne af. Aanwezig zijn ook de fractievoorzitters van respectievelijk de Tweede en Eerste Kamer, Jolande Sap en Tof Thissen.

Tijdens de wervelende avond worden de eerste tien kandidaten van de Brabantse lijst voorgesteld, wordt de 3D campagne toegelicht, gaat de eerste 3D verkiezingsfilm ooit in première en wordt het nieuwe verkiezingsprogramma ‘Ontspannen Brabant’ beoordeeld door drie vertegenwoordigers van het Brabants maatschappelijk middenveld.


1.

GroenLinks (GL)

GroenLinks is een progressieve partij, die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft. Voorzitter van de Tweede Kamerfractie van GroenLinks i is sinds 12 mei 2015 Jesse Klaver i. Partijvoorzitter is Katinka Eikelenboom.

De partij werd opgericht op 24 november 1990 als fusie van de Communistische Partij van Nederland i (CPN), de Evangelische Volkspartij i (EVP), de Politieke Partij Radikalen i (PPR) en de Pacifistisch-Socialistische Partij i (PSP).

2.

Meer over...