33159 NL - evaluatie
Evaluatie van instellingen die wettelijke taken uitvoeren op grond van de Metrologiewet

Dit is een beperkte versie

U kijkt naar een beperkte versie van dit dossier in de EU Monitor.

1.

Volledige titel

Evaluatie van instellingen die wettelijke taken uitvoeren op grond van de Metrologiewet

2.

Documenten

(24 stuks)

2 31 januari 2012, brief, nr. 1     KST331591
Brief regering; Aanbieding eindrapport van de evaluatie van instellingen die wettelijke taken uitvoeren op grond van de Metrologiewet
 
2 8 juli 2015, brief, nr. 2     KST331592
Brief regering; Aanbieding van de evaluatie van instellingen die wettelijke taken uitvoeren op grond van de Metrologiewet
 
2 18 november 2019, brief, nr. 3     KST331593
Brief regering; Reactie op het rapport van de Raad van Deskundigen voor de nationale meetstandaarden en op de evaluatie van de op basis van de Metrologiewet aangewezen instanties
 

3.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

4.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met alle documenten in dit dossier en een overzicht van verwante dossiers.

De uitgebreide versie is beschikbaar voor betalende gebruikers van de Parlementaire Monitor van ANP en PDC Informatie Architectuur.

5.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn, op de voet. De monitor signaleert de recent aan deze dossiers toegevoegde documenten en de vergaderingen waarin ze aan de orde komen. U ziet in één oogopslag van elk lopend wetsvoorstel de stand van zaken. Via e-mail-alerts en de nieuwsbrieffunctie zijn u en uw relaties altijd onmiddellijk op de hoogte.

Als u meer wilt weten over de Parlementaire Monitor, bekijk dan de uitgebreide beschrijving op www.pdc.nl of neem contact met ons op via info@parlementairemonitor.nl.