33149 NL - ongeclassificeerd
Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ)

Dit is een beperkte versie

U kijkt naar een beperkte versie van dit dossier in de EU Monitor.

1.

Volledige titel

Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ)

2.

Moties

Bij dit dossier werden in de Tweede Kamer elf moties ingediend.

3.

Documenten

(181 stuks)

2 23 januari 2012, brief, nr. 1     KST331491
Brief regering; Toezicht op de gezondheidszorg door de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) - Inspectie voor de Gezondheidzorg (IGZ)
 
2 23 januari 2012, brief, nr. 2     KST331492
Brief regering; Aanbieding IGZ Werkplan 2012 - Inspectie voor de Gezondheidzorg (IGZ)
 
2 30 januari 2012, brief, nr. 3     KST331493
Brief regering; IGZ-instrumentarium - Inspectie voor de Gezondheidzorg (IGZ)
 

4.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

5.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met alle documenten in dit dossier en een overzicht van verwante dossiers.

De uitgebreide versie is beschikbaar voor betalende gebruikers van de Parlementaire Monitor van PDC Informatie Architectuur.

6.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn, op de voet. De monitor signaleert de recent aan deze dossiers toegevoegde documenten en de vergaderingen waarin ze aan de orde komen. U ziet in één oogopslag van elk lopend wetsvoorstel de stand van zaken. Via e-mail-alerts en de nieuwsbrieffunctie zijn u en uw relaties altijd onmiddellijk op de hoogte.

Als u meer wilt weten over de Parlementaire Monitor, bekijk dan de uitgebreide beschrijving op www.pdc.nl of neem contact met ons op via info@parlementairemonitor.nl.