Protestactie Borssele 2, Nee!, Middelburg - Parlementaire monitor

Parlementaire monitor
Maandag 13 juli 2020
kalender

Protestactie Borssele 2, Nee!, Middelburg

Het Stadhuis van Middelburg
datum 22 december 2011 12:00
plaats Middelburg, Middelburg
locatie Poelendaelesingel 10 Toon locatie
aanwezigen M.B. (Marijke) Vos i, M. (Mariko) Peters i, J. (Judith) Sargentini i, B. (Bas) Eickhout i, L. (Liesbeth) van Tongeren i e.a.
organisatie GroenLinks (GL) i

Dde investering in een vergunningaanvraag voor een tweede kerncentrale bij Borssele stond op de agenda van de aandeelhoudersvergadering van Delta op 22 december. Er was een actie gepland om ze ervan te overtuigen dat een tweede kerncentrale er niet moet komen. Inmiddels is het besluit over het starten van de voorbereidingsprocedure uitgesteld tot juni volgend jaar.

De organisatie maakt bekend dat de actie donderdag wel doorgaat. Meer informatie vanaf vrijdag 16 december op de actiewebsite.

Liesbeth van Tongeren:

Ik hoop dat van uitstel afstel komt. GroenLinks zal daar alles aan doen.

Lees meer


1.

GroenLinks (GL)

GroenLinks is een progressieve partij, die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft. Voorzitter van de Tweede Kamerfractie van GroenLinks i is sinds 12 mei 2015 Jesse Klaver i. Partijvoorzitter is Katinka Eikelenboom.

De partij werd opgericht op 24 november 1990 als fusie van de Communistische Partij van Nederland i (CPN), de Evangelische Volkspartij i (EVP), de Politieke Partij Radikalen i (PPR) en de Pacifistisch-Socialistische Partij i (PSP).

2.

Meer over...