Nationale Balans Top 2012, Den Haag - Parlementaire monitor

Parlementaire monitor
Maandag 13 juli 2020
kalender

Nationale Balans Top 2012, Den Haag

Ridderzaal in Den Haag
© Kevin Bergenhenegouwen
datum 30 januari 2012
plaats Den Haag
locatie Madurodam, George Maduroplein 1, 2584 RZ, Den Haag Toon locatie
aanwezigen W.A.F.G. (Willem) Vermeend i, P. (Paul) Rosenmöller i, E.I. (Edith) Schippers i e.a.
organisatie Zorgverzekeraars Nederland (ZN)

Toelichting

Publiek-Private Samenwerking

Tijdens de Nationale Balans Top 2012 ligt de nadruk op publiek-private samenwerking. Het Convenant Gezond Gewicht en Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG) zijn goede voorbeelden van publiek-private samenwerking. 27 partijen bundelen hun krachten in het convenant om een gezond gewicht voor jongeren en volwassenen te bereiken. JOGG stimuleert deze samenwerking lokaal in gemeenten.

Madurodam

In deze prachtige Hollandse omgeving bent u welkom in de huiskamers van het Nederlandse bedrijfsleven en de publieke sector! Wij nodigen u uit om in gesprek te gaan met o.a. Albert Heijn, Coca-Cola, ROC van Twente, gemeente Rotterdam, Nutricia, Zilveren Kruis Achmea en Agis, gemeente Veghel, NOC*NSF, het ministerie van VWS, de Nederlandse Hartstichting, Ziekenhuis Gelderse Vallei, Voedingscentrum, NISB en Unilever. Tijdens de Nationale Balans Top wil het Convenant Gezond Gewicht u inspireren en u handvatten geven om in uw eigen omgeving met publiek-private samenwerking aan de slag te gaan.

Programma

13:00 Ontvangst met koffie en thee

13:30 Welkom door dagvoorzitter Edward van Cuilenborg, sportjournalist

Openingsspeech van Edith Schippers, minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Resultaten Convenant Gezond Gewicht + Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG) 2011

14:00 Aftrap publiek-private samenwerking door Willem Vermeend, internetondernemer, voorzitter PPS Netwerk Nederland en voorzitter NPHF

14:45 Twee rondes huiskamergesprekken

16:30 Afsluiting door Paul Rosenmöller, voorzitter stuurgroep Convenant Gezond Gewicht en ambassadeur Gezond Gewicht en JOGG

17:00 Borrel

Voor wie

Partners en relaties van het Convenant Gezond Gewicht en JOGG, professionals op het gebied van gezondheidsbevordering en andere belangstellenden. Deelname is gratis. Bij overinschrijving hebben relaties van het Convenant Gezond Gewicht en JOGG voorrang. U ontvangt hierover tijdig bericht.

Informatie en vragen

Voor meer informatie over de Nationale Balans Top: www.convenantgezondgewicht.nl of bel 070-3184405


1.

Meer over...