Kustaw Bessems met Fleur Agema (PVV), Amsterdam

deBALIE in Amsterdam
© Kevin Bergenhenegouwen
datum 3 december 2011 22:00
plaats Amsterdam
locatie De Balie Toon locatie
aanwezigen G. (Geert) Wilders i, J.G.Ch.A. (Jan) Marijnissen i, M. (Fleur) Agema i e.a.
organisatie De Balie i

Het is zaterdagavond. Het Leidseplein in Amsterdam bruist. In De Balie zit het publiek klaar voor de maandelijkse Late Night Talkshow Goed Gedrag: Kustaw Bessems van Dagblad De Pers interviewt.

In #GoedGedrag wordt theater met politiek versmolten. Zo zullen tijdens deze aflevering o.a. Hadewych Minis (Toneelgroep Amsterdam), Tom Jansen (o.a. Vox Populi, Penoza) en Joke Tjalsma (o.a. Hertenkamp, Gooische Vrouwen) speciale verrassingen in petto hebben voor de hoofdgast. En wie zal deze editie de opening gaan verzorgen? De afgelopen keren waren dat Hans Teeuwen en Micha Wertheim.

Hoofdgast tijdens deze derde avond is 1e vrouw van de PVV, Fleur Agema. Ook zij durfde.

Van huis uit ontwerper en ooit door Pim Fortuyn de politiek in getrokken is de pas 35-jarige, noeste werker Agema nu zorgwoordvoerder voor de partij van Geert Wilders. Én: als chief whip in de fractie is zij een machtige vrouw in Den Haag.

Ook dit keer weer heel bijzondere bijdragen uit de wereld van theater en muziek - bij eerdere edities met strafpleiter Bram Moszkowicz en SP-icoon Jan Marijnissen kwamen cabaretiers Hans Teeuwen en Micha Wertheim langs, net als zangeres Qeaux Qeaux Joans en acteur Pierre Bokma.

Na afloop gaat de bar open en de dj los.

Vooraf dineren?

De Balie serveert deze zaterdag een speciaal Late Night Drie gangen menu voor maar € 25,-

MENU

Traditionele rode uiensoep met een crostini met comté kaas

**

Vis van de dag

of

Vol au vent gevuld met paddenstoelen, pastinaak en doperwten

**

Chocolade Gateaux

Bel de De Balie reserveringslijn (020 5535 130).

Reserveren onder vermelding van Late Night 3 gangen.

  • Om op tijd voor de voorstelling te zijn is het belangrijk om niet later dan 20:00 aan tafel te gaan.

Inhoudsopgave

  1. De Balie
  2. Meer over...

1.

De Balie

Deze organisatie organiseert debatten, seminars, theater- en filmvoorstellingen met betrekking tot culturele, sociale en politieke vraagstukken in Amsterdam. Door middel van deze activiteiten worden vele interessegebieden bestudeerd en bediscussieerd, zoals technologie, kunst, economie, de veranderende bevolkingssamenstelling, Europa etc. De Balie is open voor een breed publiek en voor alle soorten media.

De Balie is gevestigd in het voormalige gerechtshof aan het Leidseplein in Amsterdam, en is in 1982 opgericht. Voormalig PvdA-politicus Felix Rottenberg i is mede-oprichter van de organisatie.

2.

Meer over...