Wie is jouw ideale coach?, Amsterdam - Parlementaire monitor

Parlementaire monitor
Vrijdag 7 augustus 2020
kalender

Wie is jouw ideale coach?, Amsterdam

datum 17 november 2011 08:30
plaats Amsterdam
locatie VU Hoofdgebouw Toon locatie
organisatie VU Connected

Sander Daniëls en Salmaan Sanaa van de Kopgroep van VU Connected gaan tijdens het Breaking Out congres mét een filmcamera de aanwezige jonge ondernemers ondervragen. Centrale vragen: wie is jouw ideale coach? Wat zou je van die coach willen weten? Waarin zou je willen worden gecoached?

Filmende Kopgroepers

Sind het voorjaar van 2011 is de Kopgroep van VU Connected opgericht. Een groep jonge ondernemers die gecoached worden door ervaren sociaal ondernemers. Voor meer informatie zie de Kopgroep

Salmaan Sanaa en Sander Daniëls, beiden jonge student ondernemers, gaan namens de kopgroep andere jonge student ondernemers ondervragen over wat voor hun de ideale coach is.

Hun bevindingen en filmverslag zie je binnenkort op deze website

Global Entrepeneurshipweek

Het Breaking Out congres vindt plaats tijdens de Global Entrepeneurship Week van 14 tot 20 november 2011. Een internationale week voor en door ondernemers en waar studenten en scholieren uit 115 landen aan meedoen! Via verschillende activiteiten leren scholieren en studenten de ondernemer in zichzelf ontdekken.

Breaking Out wordt georganiseerd in samenwerking met ACE.

Voor verdere informatie over het programma en aanmelding verwijzen we je graag naar de website van Breaking Out

De Kopgroep

De Kopgroep is een initiatief van VU Connected en valt binnen het themaproject Sociaal Ondernemen. Met lezingen, debatten en netwerkbijeenkomsten wil VU Connected ondernemers met sociale ambities aan elkaar verbinden. Zo brengen we samen de financiële en sociale waarden in bedrijven beter in balans. Je kunt gratis deelnemen aan de Kopgroep en je moet lid zijn van VU Connected.

Hoe kun je deelnemen aan de Kopgroep

Meld je eerst aan als lid. Voor studenten is dat gratis, voor alumni van de VU is dat 15 euro per jaar. Daarna kun je je rechtboven als deelnemer aanmelden en een mail sturen met je motivatie kopgroepsociaalondernemen@vuconnected.nl.

Login of meld je aan om een reactie te plaatsen.

Deelnemen

Beschikbaarheid: Voldoende beschikbaar

Om kaartjes te kopen voor dit event, moet u zijn ingelogd.

Login of Registreer

Contact

M: info@vuconnected.nl

T: (020) 59 89 292

VU Connected is het ideële netwerk van de Vereniging VU-Windesheim in samenwerking met


1.

Meer over...