Brief regering; Ontwerp algemene maatregel van bestuur houdende wijziging van het Besluit bodemkwaliteit - Wijziging van het Besluit bodemkwaliteit

Deze voorhang is onder nr. 1 toegevoegd aan dossier 33049 - Wijziging van het Besluit bodemkwaliteit.

1.

Kerngegevens

Officiële titel Wijziging van het Besluit bodemkwaliteit; Brief regering; Ontwerp algemene maatregel van bestuur houdende wijziging van het Besluit bodemkwaliteit
Document­datum 20-10-2011
Publicatie­datum 20-10-2011
Nummer KST330491
Kenmerk 33049, nr. 1
Externe link origineel bericht
Originele document in PDF

2.

Tekst

Tweede Kamer der Staten-Generaal

Vergaderjaar 2011–2012

33 049

Wijziging van het Besluit bodemkwaliteit

Nr. 1

BRIEF VAN DE STAATSSECRETARIS VAN INFRASTRUCTUUR EN MILIEU

Ontvangen ter Griffie van de Tweede Kamer op 12 oktober 2011. De voordracht voor de vast te stellen algemene maatregel van bestuur kan niet eerder worden gedaan dan op 10 november 2011.

Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal

Den Haag, 11 oktober 2011

Hierbij zend ik u een ontwerpbesluit1, houdende wijziging van het Besluit bodemkwaliteit. Voor de inhoud van het ontwerpbesluit verwijs ik u naar de ontwerp-nota van toelichting1.

De voorlegging geschiedt in het kader van de wettelijk voorgeschreven voorhangprocedure (artikel 21.6, vierde lid, van de Wet milieubeheer en artikel 92, eerste lid, van de Wet bodembescherming), en biedt uw Kamer de mogelijkheid zich uit te spreken over het ontwerpbesluit voordat het aan de Raad van State zal worden voorgelegd en vervolgens zal worden vastgesteld.

Gelijktijdig met de voorhang bij uw Kamer wordt het ontwerpbesluit ingevolge artikel 21.6, vierde lid, van de Wet milieubeheer en artikel 92, eerste lid, van de Wet bodembescherming in de Staatscourant bekend gemaakt om eenieder de gelegenheid te geven om wensen en bedenkingen kenbaar te maken binnen vier weken.

Een eensluidende brief heb ik gezonden aan de voorzitter van de Eerste Kamer der Staten-Generaal.

De staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu, J. J. Atsma

1 Ter inzage gelegd bij het Centraal Informatiepunt Tweede Kamer.


3.

Bijlagen

 
 
 

4.

Meer informatie

 

5.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.