Brief commissie; Eindrapport van de Tijdelijke commissie arbeidsmigratie in het kader van het parlementair onderzoek Lessen uit recente arbeidsmigratie - Parlementair onderzoek Lessen uit recente arbeidsmigratie

Deze brief is onder nr. 3 toegevoegd aan dossier 32680 - Parlementair onderzoek Lessen uit recente arbeidsmigratie.

1.

Kerngegevens

Officiële titel Parlementair onderzoek Lessen uit recente arbeidsmigratie; Brief commissie; Eindrapport van de Tijdelijke commissie arbeidsmigratie in het kader van het parlementair onderzoek Lessen uit recente arbeidsmigratie
Document­datum 29-09-2011
Publicatie­datum 29-09-2011
Nummer KST326803
Kenmerk 32680, nr. 3
Externe link origineel bericht
Originele document in PDF

2.

Tekst

Tweede Kamer der Staten-Generaal

Vergaderjaar 2011–2012

32 680

Parlementair onderzoek Lessen uit recente arbeidsmigratie

Nr. 3

BRIEF VAN DE TIJDELIJKE COMMISSIE LESSEN UIT RECENTE ARBEIDSMIGRATIE

Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal

Den Haag, 29 september 2011

De Tijdelijke commissie Lessen uit recente arbeidsmigratie biedt u hierbij het eindrapport aan van het parlementair onderzoek, dat zij op grond van de haar op 6 april 2011 gegeven opdracht (32 680, nr. 1) heeft uitgevoerd.

De voorzitter van de commissie, Koopmans

De griffier van de commissie, Esmeijer

Van links naar rechts de leden van de Tijdelijke commissie Lessen uit recente arbeidsmigratie: I.H.C. van den Besselaar, K. Arib (ondervoorzitter), A.G. Schouw, G.P.J. Koopmans (voorzitter), P. Ulenbelt en K.C.J. Straus.

Van links naar rechts de staf van de Tijdelijke commissie: S. Vink, M. van Staveren, M.E. Esmeijer, S. van As en L.K. Middelhoven. In het midden de leden van de commissie.


 
 
 

3.

Meer informatie

 

4.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.