'Vrijheid in gebondenheid' met Bas van der Vlies en Hans Wiegel - Parlementaire monitor

Parlementaire monitor
Maandag 3 augustus 2020
kalender

'Vrijheid in gebondenheid' met Bas van der Vlies en Hans Wiegel

Logo SGPJ
datum 24 september 2011 19:00
plaats Zwaagwesteinde
locatie Zalencentrum "Old Dutch", Noorderstationsstraat 52-54 Toon locatie
aanwezigen H. (Hans) Wiegel i, B.J. (Bas) van der Vlies i e.a.
organisatie SGP-jongeren (SGPJ) i

Twee prominenten in debat

Na de geslaagde politieke avond van vorig jaar wordt dit jaar opnieuw een politieke debatavond georganiseerd. De organisatie van deze avond is in handen van de SGP jongeren en de gemeentelijke kiesvereniging van de SGP in Dantumadiel.

Deze avond zal worden geopend door Ds. A.J.T. Ruis.

Onder leiding van Pieter de Vries (Friesch Dagblad) hopen vervolgens onderstaande prominenten met u in debat te gaan onder het thema ‘vrijheid in gebondenheid’.

Bas van der Vlies & Hans Wiegel

De heer van der Vlies heeft 29 jaar (1981-2010) voor de SGP in de Tweede Kamer gezeten en was vanaf 1986 de fractievoorzitter van de SGP.

De heer Wiegel, lid van de VVD, is nadat hij minister en vice-premier was geweest van het eerste kabinet Van Agt 12 jaar lang Commissaris van de Koningin in Friesland geweest.

Deze avond zal worden afgesloten door Ds. B.L.P. Tramper.

Het is zeer bijzonder dat deze politieke prominenten bij ons in de Fryske Wâlden met elkaar in debat gaan. Het belooft een enerverende avond te worden en we verwachten een grote opkomst van zowel de jongeren als de ouderen.

Iedereen van harte uitgenodigd voor deze open debatavond!

 

Provincie:

Friesland

Plaats:

Zalencentrum "Old Dutch"

Adres:

Noorderstationsstraat 52-54 te Zwaagwesteind

Tijd:

19.00 uur (vanaf 18.30 uur inloop)


1.

SGP-jongeren (SGPJ)

Deze Nederlandse onafhankelijke jongerenorganisatie is gelieerd aan de Staatkundig-Gereformeerde Partij i (SGP). Van 1934 tot 2000 ging de organisatie door het leven als het Landelijk Verband voor Staatkundig-Gereformeerde Studieverenigingen (LVSGS). De SGPJ wil graag als bruggenbouwer tussen de gereformeerde en seculiere wereld dienen. Het ledental van de SGP-Jongeren ligt op ruim 9000. Het hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam.

2.

Meer over...