Kom naar de aftrap van het politieke seizoen

Met dank overgenomen van R.H.A. (Ronald) Plasterk i, gepubliceerd op dinsdag 6 september 2011.
Kom naar de aftrap van het politieke seizoen
Bron: Blog Frans Timmermans

Zaterdag 17 september trapt de PvdA het nieuwe politieke jaar af! De aftrap bestaat uit twee delen: overdag de jaarlijkse Straten Generaal en ’s middags een Politieke Ledenraad. Job Cohen en ik nodigen je van harte uit om op deze dag met ons de straat op te gaan en om bij de Politieke Ledenraad aanwezig te zijn.

De Straten Generaal

Op de zaterdag voor Prinsjesdag organiseert de PvdA traditiegetrouw de Straten Generaal. De editie van dit jaar staat in het teken van de plannen van dit kabinet en de inzet van de PvdA bij de Algemene Politieke Beschouwingen, daags na Prinsjesdag. We maken duidelijk dat de PvdA voor andere keuzes staat. Eerlijke keuzes. We hopen dan ook dat jullie die dag allemaal de wijken ingaan of op de markt aanwezig zullen zijn om over de kabinetsplannen in gesprek te gaan en te laten zien dat andere keuzes mogelijk zijn.

Meer informatie over (deelname aan) de Straten Generaal? Neem dan contact op met je eigen afdeling of met het partijbureau in Amsterdam (Hester Assen, hassen@pvda.nl).

De Politieke Ledenraad

‘s Middags organiseert de PvdA een Politieke Ledenraad. Ook deze Politieke Ledenraad zal in het teken staan van Prinsjesdag. Job Cohen zal vooruitkijken naar de kabinetsplannen, de inzet van de PvdA bij de Algemene Politieke Beschouwingen en alternatieven voor de kabinetsplannen presenteren. Ook zullen de resultaten van de canvasactie van die ochtend gepresenteerd worden. Zoals gebruikelijk zal er ook ruimte zijn om de overige politieke actualiteit te bespreken.

Locatie: Pakhuis de Zwijger, Piet Heinkade 181b in Amsterdam (www.dezwijger.nl).

Tijdstip: van 14.30 tot ongeveer 17.00 uur.

Aanmelden is verplicht en kan via de telefonische reserveerlijn van de PvdA: 0900-9553. Voor aanmelding heb je het nummer van deze bijeenkomst nodig: 5752. Houd ook uw relatienummer en postcode bij de hand.

We gaan er op de 17e een prachtige dag van maken. Wij hopen je daarom bij de Straten Generaal én op de Politieke Ledenraad te mogen begroeten!