Stem en bepaal de beste vijf tips voor een veilig Nederland!

Met dank overgenomen van E.M.J. (Lilianne) Ploumen i, gepubliceerd op zondag 28 augustus 2011.

De PvdA is op zoek naar de beste ideeën om de veiligheid in Nederland te verbeteren. Dat willen we niet alleen van politieagenten, wetenschappers en buurtwerkers weten maar ook van jou. Want de beste ideeën voor een veilige straat of wijk komen van bewoners. We hebben daarom alle leden gevraagd hun beste en creatiefste tips met ons te delen, en hierop te stemmen op pvda.queetz.com.

In de afgelopen weken hebben mensen meer dan tweehonderd tips aangedragen om de veiligheid in ons land te verbeteren. Nu is het tijd om daar samen de beste uit te halen. Op deze site tref je twintig tips aan waar je op kunt stemmen. Tien zijn geselecteerd doordat mensen hebben aangegeven iets te zien in die tip, en tien hebben wij uitgekozen. Stem dus vandaag nog en help ons de top-5 te bepalen. Het is mogelijk om op meerdere tips je stem uit te brengen.

De vijf winnaars nodigen we uit om -op een voor iedereen toegankelijk festival in oktober- hun ideeën in aanwezigheid van de betrokken Kamerleden toe te lichten. De vijf beste tips worden hier gebruikt als leidraad voor workshops en bijdrages van aansprekende opiniemakers en mensen uit de praktijk. Stemmen dus!

Bekijk de twintig tips en stem!