Praat mee over de toekomst van het Europees landbouwbeleid!, 's-Hertogenbosch

's-Hertogenbosch - Sint-Janskathedraal
datum 3 oktober 2011 20:00 - 21:30
plaats 's-Hertogenbosch
locatie Theater aan de Parade, Parade 23 Toon locatie
aanwezigen J. (Jan) Mulder i, G.P.J. (Ger) Koopmans i, A.J. (Albert Jan) Maat i, L.J.J. (Lambert) van Nistelrooij i, E. (Esther) Ouwehand i e.a.
organisatie Europees Parlement Liaisonbureau in Nederland (EPinNL) i

Is het Europees landbouwbeleid klaar voor de toekomst? Voedselzekerheid, duurzaamheid en voedselveiligheid zijn zaken die nu en zeker in de toekomst van belang zullen zijn voor het Europees landbouwbeleid. Hoeveel geld mag er eigenlijk naar de landbouw gaan? Zijn biobrandstoffen wel goed voor het milieu? Zijn de Nederlandse boeren wel diervriendelijk genoeg?

Grijp je kans hierover in debat te gaan met leden van het Europees Parlement i! Het Europees Parlement Informatiebureau in Den Haag i organiseert op 3 oktober 2011 dit publieksdebat over de toekomst van het Europees landbouwbeleid in Theater aan de Parade in 's-Hertogenbosch.

De volgende personen zullen onder andere deel uitmaken van het panel:

Aanmelden voor dit debat kan via epdenhaag@europarl.europa.eu

 
Agrarisch landschap met witte wolken erboven

1.

Europees Parlement Liaisonbureau in Nederland (EPinNL)

In elk van de lidstaten heeft het Europees Parlement i minstens één bureau. Voor Nederland is dat het Europees Parlement Liaisonbureau in Nederland. Grote landen als Frankrijk, Duitsland, Spanje hebben meerdere bureaus.

Het bureau bevindt zich aan de Korte Vijverberg in Den Haag. Het pand - het Huis van Europa i - wordt gedeeld met de Vertegenwoordiging van de Europese Commissie i.

2.

Meer over...

3.

Meer informatie