Welke tips heb jij om de veiligheid in de wijken en straten te verbeteren?

Met dank overgenomen van E.M.J. (Lilianne) Ploumen i, gepubliceerd op maandag 1 augustus 2011.

De Partij van de Arbeid is op zoek naar de beste ideeën om de veiligheid in Nederland te verbeteren. Dat willen we niet alleen van politieagenten, wetenschappers en buurtwerkers weten maar ook van jou. Want de beste ideeën voor een veilige straat of wijk komen van bewoners. Deel daarom je beste en creatiefste ideeën met ons (of stem op die van anderen) op pvda.queetz.com. De bedenkers van de 5 beste ideeën ontvangen een prijs en worden uitgenodigd op vrijdagavond 14 oktober hun oplossing aan onze Tweede Kamerfractie te presenteren. Het woord is aan jou >

Op die vrijdagavond zijn er tevens workshops en bijdragen van aansprekende opiniemakers en mensen uit de praktijk. Alle ideeën worden uiteindelijk gebundeld en aangeboden aan het Partijbestuur van de PvdA, dat momenteel bezig is met het schrijven van een nieuwe visie op de publieke sector waar een nieuwe sociaaldemocratische visie op veiligheid deel van uitmaakt.

Attendeer al je vrienden, kennissen en collega's op deze oproep, lid of geen lid; iedereen is van harte welkom zijn of haar idee te delen. We rekenen op jullie hulp en zijn zeer benieuwd naar jullie ideeën!

Op http://pvda.queetz.com kun je je oplossing aandragen, of stemmen op die van anderen.

NB. Veel dank aan iedereen die een idee aandraagt in een reactie onder dit bericht, maar alleen op de website van Queetz kan er op de ideeën worden gestemd. Stuur een mail naar onze redactie als er onverhoopt problemen zijn met inloggen: redactie@pvda.nl.