Het aftellen is begonnen

Met dank overgenomen van K. (Kim) PuttersĀ i, gepubliceerd op donderdag 2 december 2010.

De stembussen zijn nu gesloten. Het is nog een paar dagen wachten op de stemmen die per post komen en dan weten we de uitslag.Vrijdag 3 december om 14 uur horen wij op het partijbureau in Amsterdam wie de lijsttrekker voor de PvdA bij de Eerste Kamerverkiezingen wordt. Spannend.

Samen met mijn campagneteam en veel vrijwilligers hebben we twee maanden hard campagne gevoerd en ons best gedaan. Het is gelukt om veel leden te bereiken en we zijn volop in debat gegaan. Het was een bijzondere ervaring en geweldig om in zo korte tijd zoveel discussies over de PvdA, het kabinet, en de Eerste Kamer aan te gaan.

Ik wil iedereen bedanken die daar aan meegedaan heeft. De steun uit mijn campagneteam en van de vrijwilligers en JS-ers was geweldig. Na mijn ongeluk stond nog steeds iedereen klaar om ervoor te gaan. Ongeacht de uitslag is dit dus een ervaring om nooit te vergeten. Duidelijk is dat de PvdA leden zich zorgen maken over het scherpe PvdA geluid, de koers en de toekomst van onze partij en van ons land. Ik ga me in welke rol dan ook keihard inzetten om een krachtige bijdrage te leveren aan het progressieve strijdbare geluid van de Partij van de Arbeid.

Maar nu is het eerst afwachten op de uitslag. Vrijdag weten we meer.