Brief regering; Functieprofielen directie DNB - Toezicht op afstand - de relatie tussen de minister van Financiën en de financiële toezichthouders, De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM)

Deze brief is onder nr. 3 toegevoegd aan dossier 32648 - Toezicht op afstand - de relatie tussen de minister van Financiën en de financiële toezichthouders (DNB en AFM).

1.

Kerngegevens

Officiële titel Toezicht op afstand - de relatie tussen de minister van Financiën en de financiële toezichthouders, De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM); Brief regering; Functieprofielen directie DNB
Document­datum 31-05-2011
Publicatie­datum 31-05-2011
Nummer KST326483
Kenmerk 32648, nr. 3
Externe link originele PDF
Originele document in PDF

2.

Tekst

Tweede Kamer der Staten-Generaal

Vergaderjaar 2010–2011

32 648

Toezicht op afstand – de relatie tussen de minister van Financiën en de financiële toezichthouders, De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM)

Nr. 3

BRIEF VAN DE MINISTER VAN FINANCIËN

Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal

Den Haag, 23 mei 2011

Nu de ministerraad met de aanstaande benoemingen van leden van de directie van DNB heeft ingestemd en de benoemingen bekend zijn gemaakt kan ik u melden dat de functieprofielen heden door DNB zullen worden gepubliceerd op haar website. In dit verband verwijs ik naar mijn brief van 29 maart jl. (kamerstukken II 32 648/32 500 IXB, nr. 2)1, waarin ik dit heb aangekondigd.

Hierbij stuur ik u deze functieprofielen ter kennisneming toe.2

De minister van Financiën, J. C. de Jager

1 Abusievelijk is in voornoemde brief van 29 maart jl. de term profielschets gebruikt. Bedoeld is echter «functieprofiel» aangezien het om beschrijvingen voor concrete functies gaat.

 
 
 

3.

Meer informatie

 

4.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.