Aftrap campagne kappen met drugs!, Eindhoven

Eindhoven, station
wikimedia/Patrick Dolmans
datum 22 februari 2011 10:30
plaats Eindhoven
locatie Stadskantoor Eindhoven Toon locatie
aanwezigen A. (André) Rouvoet i, R. (Rob) van Gijzel i, R. (Roel) Kuiper i e.a.
organisatie ChristenUnie (CU) i

Dinsdag 22 februari is in Eindhoven de aftrap van de ChristenUnie actie “Kappen met Drugs!” André Rouvoet, fractievoorzitter in de 2e kamer en Roel Kuiper, lijsttrekker voor de 1e kamer zullen samen met Hermen Vreugdenhil, lijsttrekker voor de ChristenUnie-SGP in Brabant de campagne op spectaculaire wijze starten op het plein voor het gemeentehuis van Eindhoven. Op een beeldende en aansprekende wijze zullen zij het manifest “Kappen met Drugs!” presenteren en aanbieden aan Rob van Gijzel in zijn hoedanigheid als voorzitter van de gemeenteraad. U bent van harte uitgenodigd om bij deze actie aanwezig te zijn.

Tijden:

10:15 Aankomst André Rouvoet, Roel Kuiper en Hermen Vreugdenhil.

10:30 Start van Campagne “ Kappen met Drugs”, aanbieding manifest aan Rob van Gijzel

10:45 Mogelijkheid tot kort interview met André Rouvoet, Roel Kuiper en/of Hermen Vreugdenhil.

11:15 Vertrek naar treinstation voor flyeractie “eerlijker Openbaar Vervoer”


1.

ChristenUnie (CU)

De ChristenUnie is een christelijke partij, met op sociaal en ecologisch gebied progressieve en op ethisch gebied behoudender standpunten. Politiek leider van de ChristenUnie is sinds januari 2023 Mirjam Bikker i. De partij ontstond in januari 2000 als samenwerkingsverband tussen het Gereformeerd Politiek Verbond i (GPV) en de Reformatorische Politieke Federatie i (RPF). Per 22 januari 2000 zijn de partijen gefuseerd.

De partij behaalde bij de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november 2023 i drie zetels. Dat aantal is twee zetels lager dan het aantal dat in 2021 werd behaald. De partij heeft drie zetels in de Eerste Kamer en één zetel in het Europees Parlement.

2.

Meer over...