ProvincieTour met Cohen en Barth in Noord-Holland en Flevoland, Amsterdam

datum 26 februari 2011 10:00
plaats Amsterdam
locatie Noord-Holland Toon locatie
aanwezigen M.A.M. (Marleen) Barth i, M.J. (Job) Cohen i, TJ.P.J. (Tjeerd) Talsma e.a.
organisatie Partij van de Arbeid (PvdA) i

10.00 tot 10.45 uur: Flyeren in het winkelcentrum van Hoofddorp

Met vrijwilligers, Provinciale Staten kandidaten en lijsttrekker voor Noord Holland Tjeerd Talsma delen Job Cohen en Marleen Barth rozen uit in het winkelcentrum.

11.00 tot 11.15 uur Bezoek en rit met Zuid Tangent in Hoofddorp

Job Cohen, Marleen Barth en Tjeerd Talsma brengen bezoek aan Zuid Tangent in Hoofddorp.

12.00 tot 12.30 uur: flyeren op de Grote Markt in Haarlem

Korte flyer- en rozenactie rond de PvdA kraam op de Grote Markt in Haarlem.

13.00 tot 13.30 uur Korte flyeractie Zuid Oost Amsterdam

In Amsterdam Zuid Oost volgt ook nog een folder- en rozenactie.

14.00 tot 16.00 uur: flyeren in Almere

Job Cohen, Marleen Barth en lijsttrekker voor Flevoland Annelies Bode lopen ondersteund door een grote groep vrijwilligers door het centrum van Almere.

Vanaf 14.45 uur op de grote markt met Job Cohen, Marleen Barth en lijsttrekker voor Flevoland Annelies Bode. Hier is een PvdA-tent te vinden, en op het podium vinden muzikale optredens plaats van onder andere Jongeren van de Wereld. Wereld.


1.

Partij van de Arbeid (PvdA)

De Partij van de Arbeid (PvdA) is een progressieve, sociaaldemocratische partij. De partij werd opgericht in 1946 als een voortzetting van de vooroorlogse Sociaal-Democratische Arbeiders Partij i (SDAP), de Vrijzinnig-Democratische Bond i (VDB) en de Christelijk-Democratische Unie i (CDU). De PvdA trok samen met GroenLinks op en deed met een gezamenlijke lijst mee aan de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november 2023 i. Frans Timmermans i leidt de gezamenlijke fractie i in de Tweede Kamer.

De fractie GroenLinks-PvdA behaalde bij de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november 2023 i 25 zetels. Dat zijn 8 zetels meer dan GroenLinks (8) en PvdA (9) opgeteld bij de verkiezingen in 2021. De partij behaalde in 2023 zeven zetels in de Eerste Kamer i en vormt samen met GroenLinks een gezamenlijke fractie i in de Eerste Kamer van 14 zetels. Er zitten zes Nederlandse leden namens de PvdA in het Europees Parlement i.

2.

Meer over...