VVD Zeeland Ondernemersbijeenkomst met Loek Hermans, Goes - Parlementaire monitor

Parlementaire monitor
Dinsdag 4 augustus 2020
kalender

VVD Zeeland Ondernemersbijeenkomst met Loek Hermans, Goes

Het stadhuis van Goes
datum 11 februari 2011 17:00 - 19:00
plaats Goes
locatie Mercedes-Benz dealer Van Oeveren, Albert Plesmanweg 2 te Toon locatie
aanwezigen L.M.L.H.A. (Loek) Hermans i e.a.
organisatie Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD) i

Voor iedereen toegankelijk, dus ook voor niet VVD leden of kiezers !

Loek Hermans is tot 10 februari voorzitter van MKB Nederland. Ook is hij lijsttrekker van de VVD bij de verkiezingen voor de Eerste Kamer der Staten-Generaal. Voorheen was hij oa Tweede Kamerlid, Burgemeester, Commissaris van de Koningin en Minister.

Op vrijdag 11 februari komt hij in Goes. Een unieke kans om deze zeer ervaren bestuurder en pleitbezorger van de belangen van ondernemers te horen en te bevragen. De VVD in Zeeland organiseert deze bijeenkomst. Maar ook niet VVD’ers zijn van harte welkom. Het is een openbare bijeenkomst, waar iedereen van harte welkom is. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. De bijeenkomst vindt plaats op 11 februari 2011 van 17.00 tot 19.00 uur bij Mercedes-Benz dealer Van Oeveren in Goes, Plesmanweg 2 (afslag Goes-Zuid/bedrijventerrein De Poel van de Deltaweg). Tijdens deze bijeenkomst bieden wij U een drankje en een borrelhapje aan. Naast het formele gedeelte met de inleiding van Loek Hermans, is er ruim de gelegenheid om informeel van gedachten te wisselen met collega-ondernemers en met bestuurders en kandidaat-Statenleden van de VVD.

Wij hopen U op 11 februari te mogen begroeten, Klik hier om aan te melden!


1.

Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD)

De Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD) is een 'rechtse' liberale partij, met op onder meer ethisch gebied progressievere standpunten. Politiek leider is sinds 31 mei 2006 Mark Rutte i. De partij werd opgericht in 1948 als opvolger van de Partij van de Vrijheid i (PvdV), die weer een voortzetting was van de vooroorlogse Liberale Staatspartij i (LSP).

De VVD kreeg bij de Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart 2017 i 33 zetels. Dit waren acht zetels minder dan bij de vorige verkiezingen. De VVD werd wel met afstand de grootste partij in de Tweede Kamer. Tweede Kamerlid Wybren van Haga i werd in september 2019 uit de partij werd gezet. Sindsdien vormt hij zijn eigen fractie waardoor de VVD-fractie bestaat uit 32 zetels. In de Eerste Kamer i heeft de VVD momenteel 12 zetels.

2.

Meer over...