32565 IXB NL - wetsvoorstel
Wijziging begroting Financiën 2010 (Najaarsnota)

Dit is een beperkte versie

U kijkt naar een beperkte versie van dit dossier in de EU Monitor.

Dit wetsvoorstel werd op 2 december 2010 ingediend door de minister van Financiën, De Jager i, de minister van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie, en de minister van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie, De Jager i.

 

1.

Volledige titel

Wijziging van de begrotingsstaten van het Ministerie van Financiën (IXB) voor het jaar 2010 (wijziging samenhangende met de Najaarsnota)

2.

Nota's van wijziging en amendementen

Bij dit wetsvoorstel werd een nota van wijziging ingediend.

3.

Documenten

(14 stuks)

2 2 december 2010, voorstel van wet, nr. 1     KST32565IXB1
Voorstel van wet
 
2 8 december 2010, memorie van toelichting, nr. 2     KST32565IXB2
Memorie van toelichting
 
2 13 december 2010, lijst van vragen en antwoorden; verslag houdende een lijst van vragen en antwoorden, nr. 3     KST32565IXB3
Verslag houdende een lijst van vragen en antwoorden; Verslag houdende een lijst van een vraag en een antwoord
 

4.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

5.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met alle documenten in dit dossier en een overzicht van verwante dossiers.

De uitgebreide versie is beschikbaar voor betalende gebruikers van de Parlementaire Monitor van PDC Informatie Architectuur.

6.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.