32566 - Altijd onderdak voor kinderen - Parlementaire monitor

Parlementaire monitor
Donderdag 26 november 2020
kalender

32566 nl - initiatiefnota
Altijd onderdak voor kinderen

Dit is een beperkte versie

U kijkt naar een beperkte versie van dit dossier in de EU Monitor.

Deze initiatiefnota werd op 1 december 2010 ingediend.

 

1.

Volledige titel

Altijd onderdak voor kinderen

2.

Documenten

(6 stuks)

2 1 december 2010, geleidende brief, nr. 1     KST325661
Geleidende brief; Initiatiefnota van het lid Spekman "Altijd onderdak voor kinderen"
 
2 1 december 2010, initiatiefnota, nr. 2     KST325662
Initiatiefnota van het lid Spekman "Altijd onderdak voor kinderen"
 
2 20 januari 2011, brief, nr. 3     KST325663
Brief commissie; Brief t.g.v. de vragen van de commissie voor Immigratie en Asiel en het voorleggen van het verzoek om voorlichting aan de Raad van State inzake de initiatiefnota van het lid Spekman "Altijd onderdak voor kinderen"
 

3.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

4.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met alle documenten in dit dossier en een overzicht van verwante dossiers.

De uitgebreide versie is beschikbaar voor betalende gebruikers van de Parlementaire Monitor van ANP en PDC Informatie Architectuur.

5.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn, op de voet. De monitor signaleert de recent aan deze dossiers toegevoegde documenten en de vergaderingen waarin ze aan de orde komen. U ziet in één oogopslag van elk lopend wetsvoorstel de stand van zaken. Via e-mail-alerts en de nieuwsbrieffunctie zijn u en uw relaties altijd onmiddellijk op de hoogte.

Als u meer wilt weten over de Parlementaire Monitor, bekijk dan de uitgebreide beschrijving op www.pdc.nl of neem contact met ons op via info@parlementairemonitor.nl.