Bijeenkomst vrouwennetwerk, Amsterdam

datum 13 november 2010 13:00
plaats Amsterdam
locatie Partijbureau, Herengracht 54 Toon locatie
aanwezigen M.I. (Mariëtte) Hamer i, I.Y. (Ing Yoe) Tan i, J.J. (Joyce) Sylvester i, K. (Kim) Putters i, E. (Emine) Bozkurt i, L.Th. (Lea) Bouwmeester i, M. (Monika) Sie Dhian Ho, K. (Keklik) Yücel i, T.M. (Tanja) Jadnanansing i e.a.
organisatie Partij van de Arbeid (PvdA) i

In de komende maanden krijgt het nieuwe vrouwennetwerk van onze partij vorm. En daar hebben wij jou bij nodig! De eerste stap is de Teaparty voor alle PvdA vrouwen. Wij spreken in een gezellige setting over het belang van vrouwelijk leiderschap, de start en vorm van het nieuwe netwerk en alles wat ons rooie vrouwen interesseert. Naar deze Teaparty komen: Mariëtte Hamer, Tanja Jadnanansing, Monika Sie Dhian Ho, Maria Scali, Ing Yoe Tan, Lea Bouwmeester, Joyce Sylvester, Emine Bozkurt, Dewi Koning, Kim Putters en vele andere PvdA-toppers. Kom jij ook?

Er is ruim gelegenheid om te netwerken, maar natuurlijk zijn er ook een aantal centrale activiteiten. En vier workshops:

  • • 
    Permanente campagne
  • • 
    Workshop JS 'Hoe word ik een rat?'
  • • 
    Versterking van vrouwennetwerken
  • • 
    Nieuw leiderschap bij het realiseren van een (economisch) duurzame maatschappij.

Teaparty 13 november 2010

Tijd van 13.00 tot 17.30

Plaats: Partijbureau te Amsterdam

Meld je zo snel mogelijk aan via de telefonische reserveerlijn van de PvdA: 0900-9553. Voor aanmelding heb je het nummer van deze bijeenkomst nodig 5721. Houd relatienummer en postcode bij de hand. Als je geen relatienummer hebt, word je doorverbonden met een medewerker van de PvdA bij wie je je kunt aanmelden.

Verder willen we om het programma zo goed mogelijk te kunnen regelen, graag weten welke workshop je voorkeur heeft. Klik hier en maak een keuze.

Wij hopen jou op 13 november te ontmoeten!

Kwartiermakers PvdA Vrouwennetwerk

Maria Scali, Maaike Arnhem, Saskia Duives, Helma Ketelaar, Marjolein Koning, Illy Ozmen, Lidwien Venselaar & Keklik Yucel.


1.

Partij van de Arbeid (PvdA)

De Partij van de Arbeid (PvdA) is een progressieve, sociaaldemocratische partij. De partij werd opgericht in 1946 als een voortzetting van de vooroorlogse Sociaal-Democratische Arbeiders Partij i (SDAP), de Vrijzinnig-Democratische Bond i (VDB) en de Christelijk-Democratische Unie i (CDU). De PvdA trok samen met GroenLinks op en deed met een gezamenlijke lijst mee aan de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november 2023 i. Frans Timmermans i leidt de gezamenlijke fractie i in de Tweede Kamer.

De fractie GroenLinks-PvdA behaalde bij de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november 2023 i 25 zetels. Dat zijn 8 zetels meer dan GroenLinks (8) en PvdA (9) opgeteld bij de verkiezingen in 2021. De partij behaalde in 2023 zeven zetels in de Eerste Kamer i en vormt samen met GroenLinks een gezamenlijke fractie i in de Eerste Kamer van 14 zetels. Er zitten zes Nederlandse leden namens de PvdA in het Europees Parlement i.

2.

Meer over...