Over deze site

Deze Parlementaire Monitor stelt de gebruiker in staat om snel overzicht te krijgen over:

  • 1. 
    Door het parlement in behandeling genomen (wetgevings)dossiers
  • 2. 
    Nieuw verschenen Kamerstukken bij (wetgevings)dossiers
  • 3. 
    Kamerstukken en (wetgevings)dossiers op de parlementaire agenda
  • 4. 
    Het landelijke nieuws van de politieke partijen
  • 5. 
    De landelijke agenda van de politieke partijen en bewindslieden
  • 6. 
    De weblogs en Twitterberichten van Kamerleden (Eerste en Tweede Kamer) en bewindslieden
  • 7. 
    Het nieuws van de meest belangrijke stakeholders in het Haagse

Wij helpen u hier uit te halen wat voor u het meest van belang is.

De hiervoor relevante bronsites worden 24 uur per dag, 7 dagen per week doorlopend bezocht. Op deze manier kan de gebruiker ervan verzekerd zijn dat hij of zij altijd op de hoogte is van de meest actuele ontwikkelingen.

 

De Monitoren zijn custom made en daardoor kunnen wij het product aanpassen aan uw informatiebehoeften. Dit varieert van het toevoegen van extra content tot het bieden van maatwerkoplossingen.

Disclaimer

Om de in deze monitor aangeboden informatie op een aantrekkelijke, gebruiksvriendelijke en samenhangende manier te kunnen presenteren, is het noodzakelijk dat hier enkele technische processen aan vooraf gaan. Om deze reden dient u rekening te houden met een gemiddelde verwerkingstijd van 1 tot 2 uur nadat de informatie beschikbaar is gekomen in het publieke domein.

Vragen?

Uw opmerkingen of suggesties over de inhoud en werking van deze Parlementaire Monitor zijn zeer welkom. U kunt wensen en suggesties in de eerste plaats bij uw contactpersoon met PDC neer leggen, maar u kunt ons ook direct mailen. Stuurt u dan een mail naar 224@pdc.nl.

Omgang met gebruikersdata

PDC registreert de activiteiten van gebruikers van de Monitoren. Het gaat zowel om registratie van sessies (inlog/uitlog) als om de activiteiten binnen de Monitordienst. Het doel van deze gegevensverzameling is het mogelijk maken van personalisering* van het gebruik van de Monitordienst, het mogelijk maken van (pro)actieve service, het samenstellen van gebruiksstatistieken en het ondersteunen van incidentenopvolging.

  • Dit geldt niet voor gebruikers die geen persoonlijk account hebben.

Browserondersteuning

Voor een actueel overzicht van browsers en besturingssystemen waarvoor de Parlementaire Monitor is geoptimaliseerd, zie deze pagina i.

1.

Opmerkingen en suggesties

Uw opmerkingen of suggesties over de inhoud en werking van deze Parlementaire Monitor zijn zeer welkom. U kunt deze via uw contactpersoon doorgeven, of ons direct mailen.