HIGH sustainabili-tea, Zwolle

Zwolle, Nederland.
© Kevin Bergenhenegouwen
datum 11 november 2010
plaats Zwolle
locatie Zwolle, Overijssel, Nederland Toon locatie

HIGH sustainabili-tea Verjongen van de organisatie

Zijn organisaties klaar voor de aanstormende nieuwe generatie werknemers? Hoe bindt en boei je jonge én oudere medewerkers? Hoe verbindt je generaties in de organisatie met succes aan elkaar? Aart Bontekoning geeft een lezing over de kracht van generaties. Hij spreekt over zijn onderzoek en meest recente boek. Eric Koenen spreekt over de KUNST van leiderschap. Aan de hand van beelden vertelt hij over de meest essentiële dilemma’s waar leidinggevenden mee worstelen bij veranderingsprocessen in de organisatie.

Programma

14.45 Ontvangst 15.15 Lezing Aart Bontekoning over de kracht van generaties 16.00 1e ronde tafelgesprekken (besloten) 17.00 Lezing Eric Koenen over de KUNST van leiderschap 17.45 2e ronde tafelgesprekken (besloten) 18.30 Netwerkborrel

De kracht van generaties en Aart Bontekoning legt uit hoe organisaties meer rendement halen uit de verschillende generaties. Hij spreekt over zijn onderzoek en meest recente boek: ‘Het generatieraadsel. Ontdek de kracht van generaties’.

De KUNST van leiderschap in tijden van verandering Eric Koenen verbindt kunstwerken met de meest essentiële dilemma’s waar leidinggevenden mee worstelen bij veranderingsprocessen in de organisatie. Dit doet hij aan de hand van zijn boek: ‘De kunst van leiderschap in tijden van verandering’. Koenen inspireert aanwezigen om zelf een visie te ontwikkelen op het leiderschap van de 21e eeuw.

Sociaal Ondernemen November 2010 staat bij VUconnected in Zwolle in het teken van ‘sociaal ondernemen’. Ook geïnteresseerd in dit onderwerp? Meld je dan ook aan voor de volgende programma’s: 16 november: Peper & Zout smaakmakende gesprekken over ‘De arbeidsmarkt van morgen’ aanmelden via: www.vuconnected.nl 23 november: Lezing en seminars over ‘dienend leiderschap’ met Elmer Mulder, aanmelden via http://portaal.windesheim.nl/lezingmulder 26 november – ‘De weg naar binnen’: Modern oratorium gebaseerd op het manuscript ‘Merkstenen’ van Dag Hammerskjöld, oud secretaris generaal van de Verenigde Naties. Aanmelden via www.kloosterzwolle.nl Aanmelden Meld je aan via VUconnected

Klik hier voor meer informatie


1.

Meer over...