Lustrumconferentie Nationaal Programma Kankerbestrijding, Rotterdam - Parlementaire monitor

Parlementaire monitor
Dinsdag 4 augustus 2020
kalender

Lustrumconferentie Nationaal Programma Kankerbestrijding, Rotterdam

Erasmusbrug in Rotterdam
© Kevin Bergenhenegouwen
datum 17 november 2010 10:00 - 18:00
plaats Rotterdam
aanwezigen E. (Els) Borst-Eilers i e.a.
organisatie Zorgverzekeraars Nederland (ZN)

Toelichting

Op woensdag 17 november a.s. organiseert het Nationaal Programma Kankerbestrijding haar lustrumconferentie. Tijdens deze conferentie willen we met u naar de resultaten van 5 jaar NPK kijken: wat heeft het opgeleverd?

We zullen tijdens deze conferentie terugblikken op de ambities en doelstellingen die aan het begin van het NPK zijn geformuleerd: zijn de doelen bereikt en hoe staat de kankerbestrijding in Nederland er nu voor. Maar ook: welke ontwikkelingen zien we? Wat moet er gebeuren? Wat zijn de (nieuwe) uitdagingen voor de toekomst?

Het programma bestaat uit een plenair deel en een interactief deel met workshops en een ‘Plein van inspirerende voorbeelden’.

Tijdens deze conferentie zal dr. Els Borst, mede-initiatiefnemer van het NPK, afscheid nemen als voorzitter van de Nederlandse Federatie van Kankerpatiëntenorganisaties.

Zoals u van het NPK gewend bent wordt het weer een uitdagende en inspirerende bijeenkomst!

Wilt u zich nu al inschrijven dan kan dat via: www.elitazoer.nl en kies aan de linkerkant van de homepage voor NPK 17 november 2010.

De definitieve uitnodiging en het programma volgen in september a.s. Uiteraard is deelname aan deze conferentie geheel kosteloos.


1.

Meer over...