26497 NL - interpellatie
Interpellatie-Van Ardenne-van der Hoeven - Bezuinigingen op Ontwikkelingssamenwerking

Dit is een beperkte versie

U kijkt naar een beperkte versie van dit dossier in de EU Monitor.

1.

Volledige titel

Interpellatie-Van Ardenne-van der Hoeven over bezuinigingen op Ontwikkelingssamenwerking

2.

Moties

Bij dit dossier werden in de Tweede Kamer drie moties ingediend.

3.

Documenten

(4 stuks)

2 27 april 1999, motie, nr. 1     KST34922
Motie inzake handhaven onderbrenging kosten eerstejaarsopvang vluchtelingen A-status op begroting Ontwikkelinssamenwerking - Bezuinigingen op Ontwikkelingssamenwerking
publicatie: 4 mei 1999
 
2 27 april 1999, motie, nr. 2     KST34923
Motie met verzoek beperking kosten asielzoekers die drukken op bugdet Ontwikkelingssamenwerking - Bezuinigingen op Ontwikkelingssamenwerking
publicatie: 4 mei 1999
 
2 27 april 1999, motie, nr. 3     KST34924
Motie met vraag om notitie, waarin helderheid wordt verschaft over extra geld schuldenverlichting exportkrediet Antillen/Aruba - Bezuinigingen op Ontwikkelingssamenwerking
publicatie: 4 mei 1999
 

4.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

5.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met alle documenten in dit dossier en een overzicht van verwante dossiers.

De uitgebreide versie is beschikbaar voor betalende gebruikers van de Parlementaire Monitor van PDC Informatie Architectuur.

6.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn, op de voet. De monitor signaleert de recent aan deze dossiers toegevoegde documenten en de vergaderingen waarin ze aan de orde komen. U ziet in één oogopslag van elk lopend wetsvoorstel de stand van zaken. Via e-mail-alerts en de nieuwsbrieffunctie zijn u en uw relaties altijd onmiddellijk op de hoogte.

Als u meer wilt weten over de Parlementaire Monitor, bekijk dan de uitgebreide beschrijving op www.pdc.nl of neem contact met ons op via info@parlementairemonitor.nl.