29325 - Maatschappelijke Opvang - Parlementaire monitor

Parlementaire monitor
Maandag 20 januari 2020
kalender

Dit is een beperkte versie

U kijkt naar een beperkte versie van dit dossier in de EU Monitor.

 

1.

Volledige titel

Maatschappelijke Opvang

 

2.

Moties

Bij dit dossier werden in de Tweede Kamer 29 moties ingediend.

3.

Documenten

(212 stuks)

2 21†november†2003, brief, nr. 1     KST72401
Brief staatssecretaris bij het rapport "De opvang verstopt" - Interdepartementaal beleidsonderzoek: Maatschappelijke opvang
publicatie: 1†december†2003
 
2 17†december†2004, brief, nr. 2     KST82969
Brief staatssecretaris over het Plan van aanpak inzake verloedering en overlast - Interdepartementaal beleidsonderzoek: Maatschappelijke opvang
publicatie: 3†januari†2005
 
2 23†december†2004, brief, nr. 3     KST83002
Brief staatssecretaris over maatschappelijke opvang - Interdepartementaal beleidsonderzoek: Maatschappelijke opvang
publicatie: 3†januari†2005
 

4.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

5.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met alle documenten in dit dossier en een overzicht van verwante dossiers.

De uitgebreide versie is beschikbaar voor betalende gebruikers van de Parlementaire Monitor van ANP en PDC Informatie Architectuur.

6.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn, op de voet. De monitor signaleert de recent aan deze dossiers toegevoegde documenten en de vergaderingen waarin ze aan de orde komen. U ziet in ťťn oogopslag van elk lopend wetsvoorstel de stand van zaken. Via e-mail-alerts en de nieuwsbrieffunctie zijn u en uw relaties altijd onmiddellijk op de hoogte.

Als u meer wilt weten over de Parlementaire Monitor, bekijk dan de uitgebreide beschrijving op www.pdc.nl of neem contact met ons op via info@parlementairemonitor.nl.