32239 - Seksuele gezondheid - Parlementaire monitor

Parlementaire monitor
Vrijdag 7 augustus 2020
kalender

32239 nl - ongeclassificeerd
Seksuele gezondheid

Dit is een beperkte versie

U kijkt naar een beperkte versie van dit dossier in de EU Monitor.

1.

Volledige titel

Seksuele gezondheid

2.

Documenten

(27 stuks)

2 27 november 2009, brief, nr. 1     KST138085
Brief staatssecretaris waarin de verschillende aspecten van het onderwerp seksuele gezondheid in samenhang aan de orde komen
publicatie: 7 december 2009
 
2 17 mei 2010, lijst van vragen en antwoorden, nr. 2     KST322392
Lijst van vragen en antwoorden inzake seksuele gezondheid
 
2 23 mei 2014, brief, nr. 3     KST322393
Brief regering; Evaluatie en wijzigingen regeling aanvullende seksuele gezondheidszorg
 

3.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

4.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met alle documenten in dit dossier en een overzicht van verwante dossiers.

De uitgebreide versie is beschikbaar voor betalende gebruikers van de Parlementaire Monitor van ANP en PDC Informatie Architectuur.

5.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn, op de voet. De monitor signaleert de recent aan deze dossiers toegevoegde documenten en de vergaderingen waarin ze aan de orde komen. U ziet in één oogopslag van elk lopend wetsvoorstel de stand van zaken. Via e-mail-alerts en de nieuwsbrieffunctie zijn u en uw relaties altijd onmiddellijk op de hoogte.

Als u meer wilt weten over de Parlementaire Monitor, bekijk dan de uitgebreide beschrijving op www.pdc.nl of neem contact met ons op via info@parlementairemonitor.nl.