29742 NL - interpellatie
Interpellatie-Hirsi Ali inzake het achterlaten van vrouwen en kinderen in Marokko

Dit is een beperkte versie

U kijkt naar een beperkte versie van dit dossier in de EU Monitor.

1.

Volledige titel

Interpellatie-Hirsi Ali inzake het achterlaten van vrouwen en kinderen in Marokko

2.

Moties

Bij dit dossier werden in de Tweede Kamer zes moties ingediend.

3.

Documenten

(32 stuks)

2 7 september 2004, motie, nr. 1     KST79225
Motie om vrouwen en kinderen die onder valse voorwendselen zijn achtergelaten in het land van herkomst een zelfstandige verblijfsvergunning te verstrekken - Interpellatie inzake het achterlaten van vrouwen en kinderen in Marokko
publicatie: 10 september 2004
 
2 7 september 2004, motie, nr. 2     KST79226
Motie over de mogelijkheid mannen, die hun vrouw en kinderen onder valse voorwendselen in het land van herkomst achterlaten, strafrechtelijk te vervolgen - Interpellatie inzake het achterlaten van vrouwen en kinderen in Marokko
publicatie: 10 september 2004
 
2 7 september 2004, motie, nr. 3     KST79227
Motie over het snel mogelijk terug brengen van vrouwen en kinderen, die onder valse voorwendselen in het land van herkomst zijn achterlaten, en de betreffende mannen strafrechtelijk te vervolgen - Interpellatie inzake het achterlaten van vrouwen en kinderen in Marokko
publicatie: 10 september 2004
 

4.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

5.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met alle documenten in dit dossier en een overzicht van verwante dossiers.

De uitgebreide versie is beschikbaar voor betalende gebruikers van de Parlementaire Monitor van PDC Informatie Architectuur.

6.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn, op de voet. De monitor signaleert de recent aan deze dossiers toegevoegde documenten en de vergaderingen waarin ze aan de orde komen. U ziet in één oogopslag van elk lopend wetsvoorstel de stand van zaken. Via e-mail-alerts en de nieuwsbrieffunctie zijn u en uw relaties altijd onmiddellijk op de hoogte.

Als u meer wilt weten over de Parlementaire Monitor, bekijk dan de uitgebreide beschrijving op www.pdc.nl of neem contact met ons op via info@parlementairemonitor.nl.