26827 NL - interpellatie
Interpellatie-Van Oven - Koraal Specht

Dit is een beperkte versie

U kijkt naar een beperkte versie van dit dossier in de EU Monitor.

1.

Volledige titel

Interpellatie-Van Oven over Koraal Specht

2.

Moties

Bij dit dossier werden in de Tweede Kamer twee moties ingediend.

3.

Documenten

(4 stuks)

2 29 september 1999, motie, nr. 1     KST40757
Motie over de eventuele bijdrage van Nederland aan de voorgenomen privatisering van het beheer van de Koraal Specht gevangenis - Interpellatie Koraal Specht
publicatie: 7 oktober 1999
 
2 29 september 1999, motie, nr. 2     KST40758
Motie over openbaarmaking van het rapport van het CPT - Interpellatie Koraal Specht
publicatie: 7 oktober 1999
 
2 5 oktober 1999, gewijzigde motie, nr. 3     KST40858
Gewijzigde motie over de eventuele bijdrage van Nederland aan de voorgenomen privatisering van het beheer van de Koraal Specht gevangenis - Interpellatie Koraal Specht
publicatie: 11 oktober 1999
 

4.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

5.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met alle documenten in dit dossier en een overzicht van verwante dossiers.

De uitgebreide versie is beschikbaar voor betalende gebruikers van de Parlementaire Monitor van PDC Informatie Architectuur.

6.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn, op de voet. De monitor signaleert de recent aan deze dossiers toegevoegde documenten en de vergaderingen waarin ze aan de orde komen. U ziet in één oogopslag van elk lopend wetsvoorstel de stand van zaken. Via e-mail-alerts en de nieuwsbrieffunctie zijn u en uw relaties altijd onmiddellijk op de hoogte.

Als u meer wilt weten over de Parlementaire Monitor, bekijk dan de uitgebreide beschrijving op www.pdc.nl of neem contact met ons op via info@parlementairemonitor.nl.