27278 NL - interpellatie
Interpellatie-Van de Camp inzake de observatie van smokkel van Chinese vluchtelingen

Dit is een beperkte versie

U kijkt naar een beperkte versie van dit dossier in de EU Monitor.

1.

Volledige titel

Interpellatie-Van de Camp inzake de observatie van smokkel van Chinese vluchtelingen

2.

Moties

Bij dit dossier werd in de Tweede Kamer een motie ingediend.

3.

Documenten

(3 stuks)

2 7 september 2000, motie, nr. 1     KST47770
Motie over acute knelpunten in de opsporing van zware criminaliteit als gevolg van personeelstekort bij politie en justitie - Interpellatie inzake de observatie van smokkel van Chinese vluchtelingen
publicatie: 12 september 2000
 
2 27 september 2000, brief, nr. 2     KST48344
Brief minister over een afzonderlijke aanwijzing van het College van procureurs-generaal over dit onderwerp - Interpellatie inzake de observatie van smokkel van Chinese vluchtelingen
publicatie: 11 oktober 2000
 

4.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

5.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met alle documenten in dit dossier en een overzicht van verwante dossiers.

De uitgebreide versie is beschikbaar voor betalende gebruikers van de Parlementaire Monitor van PDC Informatie Architectuur.

6.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.