27460 NL - beleidsdossier
Grondrechten in het digitale tijdperk

Dit is een beperkte versie

U kijkt naar een beperkte versie van dit dossier in de EU Monitor.

1.

Volledige titel

Grondrechten in het digitale tijdperk

2.

Documenten

(5 stuks)

2 16 oktober 2000, kabinetsstandpunt, nr. 1     KST48550
Kabinetsstandpunt op het advies van de Commisssie 'Grondrechten in het digitale tijdperk'
publicatie: 23 oktober 2000
 
2 23 mei 2001, lijst van vragen en antwoorden, nr. 2     KST53352
Lijst van vragen en antwoorden over het kabinetsstandpunt over het rapport van de Commissie 'Grondrechten in het digitale tijdperk'
publicatie: 1 juni 2001
 
2 29 oktober 2004, brief, nr. 3     KST80748
Brief minister over artikel 5 Grondwet
publicatie: 9 november 2004
 

3.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

4.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met alle documenten in dit dossier en een overzicht van verwante dossiers.

De uitgebreide versie is beschikbaar voor betalende gebruikers van de Parlementaire Monitor van PDC Informatie Architectuur.

5.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn, op de voet. De monitor signaleert de recent aan deze dossiers toegevoegde documenten en de vergaderingen waarin ze aan de orde komen. U ziet in één oogopslag van elk lopend wetsvoorstel de stand van zaken. Via e-mail-alerts en de nieuwsbrieffunctie zijn u en uw relaties altijd onmiddellijk op de hoogte.

Als u meer wilt weten over de Parlementaire Monitor, bekijk dan de uitgebreide beschrijving op www.pdc.nl of neem contact met ons op via info@parlementairemonitor.nl.